Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Вибираємо новий кухонний куточок

Таке приміщення як кухня , вимагає до себе підвищеної уваги. Саме на кухні ми проводимо значну частину свого життя, а тому в ній повинна розташовуватися не тільки функціональна, але й красива кухонні меблі .

Придбання нової кухонних меблів має стати відповідальним і серйозним кроком. При правильному підході до даного заходу, нові меблі буде здатна радувати своїх власників протягом тривалого часу. Не маючи спеціальної освіти, досить важко розібратися в нюансах вибору кухонного куточка. У зв'язку з цим, пропонуємо кілька порад, які будуть корисними при виборі нового кухонного куточка .

Почнемо з оцінки якості оббивки кухонного куточка

Саме оббивний матеріал виділяється в кухонних меблів в першу чергу. Серед широко поширених видів оббивних тканин можна відзначити жаккард, мікрофібру, плюш, шенилл, флок. Якщо ви виберете тканину, у якій буде довгий ворс, вона досить швидко вигорить на сонці, за нею складніше буде доглядати. Оптимальним варіантом тканини для кухонного куточка можна вважати синтетичний матеріал, оскільки він не вимагає істотного догляду, не викликає алергічних реакцій, має тривалий експлуатаційний період.

Наповнювач кухонного куточка

Існує кілька основних видів наповнювачів , які використовуються при виготовленні кухонних м'яких меблів. Серед них найчастіше застосовуються поролон, а також пінополіуретан. Раніше застосовувався тільки поролон, але останнім часом його замінив пінополіуретан. Залежно від ступеня пружності і м'якості в наші дні виділяються 6 різних видів поролону.

При використанні латексоподобного поролону, який має підвищену еластичність, через деякий час кухонні меблі меблі не буде деформуватися.

якість швів

Візуально огляньте кухонний куточок, оцініть товщину нитки, яка використовувалася при його виготовленні. Якщо товщина нитки досить велика, меблі буде стійка до механічних пошкоджень.

Оцінка каркаса кухонного куточка

Бюджетні моделі кухонної м'яких меблів виготовляються з ДСП. При цьому деякі виробники замовчують про те, що в такий ДСП міститься фенол – шкідливий для людини органічна речовина. Намагайтеся купувати кухонну м'які меблі, виготовлену з деревини, наприклад, сосни або берези.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
36 + ? = 46
Введіть капчу*