Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Види дитячих диванів

Вибрати меблі для дітей непросто, адже справа ця вимагає відповідальності. Потрібно враховувати величезну кількість деталей, щоб варіант не розчарував ні батьків, ні самих малюків, та до того ж вкластися в передбачений бюджет. А підліткових диванів пропонується так багато, що просто розбігаються очі. Так що краще продумати заздалегідь, на що буде звернено основну увагу, щоб результат вибору міг порадувати якістю.

Найрізноманітніші механізми передбачили виробники для дитячих диванів. А оскільки діти цінують ще й яскравість фарб, то по дизайну і оформлення варіантів теж хоч відбавляй. А вже асортимент меблів у вигляді різних героїв мультиків просто вражає.

Природно, що батьки крім естетики будуть стурбовані, в першу чергу, якістю, функціональністю і безпекою покупки. Новітні технології дозволяють зробити місце для сну дуже зручним і компактним, тому настільки дороге в дитячій кімнаті вільний простір для веселих ігор теж вдається заощадити. А деякі моделі взагалі передбачають своєрідне сховище для іграшок або постільної білизни, виконане у вигляді шухляди.

Які вимоги потрібно пред'явити до дитячого дивану

Перш за все для малюка важлива безпека. Тому, вибираючи модель, краще уникати наявності твердих і загострених елементів. Всі деталі повинні бути високоякісними. Розглядайте варіант з каркасом з натурального дерева, поверхня якого добре оброблена і не поранить дитини ненавмисними скалками або порізами.

Якщо модель оснащена додатковим ящиком, то вимоги безпеки поширюються і на нього. Тканина оббивки теж має значення, тим більше що вибір неймовірно широкий. Можна повністю орієнтуватися на естетичні уподобання дитини або свої власні, але пам'ятайте, що натуральні матеріали набагато безпечніше, ніж красива синтетика.

Механізмів розкладання дивана зараз теж дуже багато. Найпопулярнішими саме для дитячих диванів є "книжка", "дельфін", "клік-кляк". У них кількість перегинів спального місця зведено до мінімуму, що сприяє комфортному відпочинку. Тільки зверніть увагу на пружність дивана - вона повинна бути досить високою.

Найкраще, якщо диванчик для дитини буде оснащений пружинним блоком або поліуретановим наповнювачем. Якщо спати на таких меблів малюкові доведеться постійно або дуже часто, то пошукайте модель з ортопедичним підставою. А щоб бути впевненими в якості, звертайтеся за покупкою до продавців меблів, які вже добре зарекомендували себе на ринку.

Користуються попитом дивани з бортиками. Сон на них буде міцним не тільки у малюків, а й у дорослих. Та й турбуватися про ненавмисно падінні чада уві сні буде вже не потрібно. Під час відпочинку борти не дадуть дитині притулятися до стіни, що виключить можливість травмування і дозволить зберегти тепло.

Дивани для дівчаток

Кожна модель меблів для дівчинки повинна відрізнятися естетичністю і відповідати смаковим уподобанням своєї майбутньої господині. Колір найчастіше і є найважливішою відмінною рисою саме цього виду дитячих диванів. Найпопулярнішим відтінком, природно, вважається рожевий. Але ж характери індивідуальні, а значить, можна вибрати і щось оригінальніше, що відображає особистість саме вашої дитини.

Форми диванів для дівчаток дуже варіюються, але частіше за все можна побачити моделі з мультяшними персонажами або у вигляді м'якої іграшки. Популярні також гламурні моделі "ліжко принцеси", "казкова човен", "гарбуз Попелюшки".

Дивани для малюків від трьох років

Добре, якщо такі меблі поєднує в собі яскравість, безпеку (в тому числі екологічну) та перспективу використання в недалекому майбутньому, коли дитина трохи підросте. Саме такий диван зможе стати для малюка справжнім затишним гніздечком, де зручно буде і спати, і грати днем. Обов'язкова присутність м'яких бортиків. А щоб настрій у вашого чада завжди було хорошим, колір повинен бути соковитим і не похмурим. Можна придбати розкладається модель, щоб потім навчити малюка допомагати батькам, самостійно розбираючи і закриваючи ліжечко на ніч.

Види дитячих диванів

Є оригінальні варіанти спеціально для сімей з двома дітьми — двоярусні моделі ліжок з розкладним диваном у нижньому ярусі. У розібраному вигляді такої диван вільно розміщує і дорослого.

Якщо кімната дитини простора, то можна підібрати для неї кутовий дитячий диван. Такі варіанти популярні, оскільки простір для сну в них розширено. А сучасні механізми дозволяють розкласти диван дуже швидко і без особливих зусиль.

Напевно, найпоширенішими є викатні моделі диванів, адже вони поміщаються навіть в малогабаритній дитячій. Можна економити місце днем ​​і організовувати величезний простір для сну на ніч. Привертає викочування модель і відсутністю перегинів спального місця. Часто такі меблі оснащена ящиками для білизни.

При виборі дивана дитячого враховуйте габарити кімнати і механізм розкладання. Якщо це буде основним місцем для сну, то розгляньте ортопедичні варіанти. Тут в якості наповнювача виступають або поліуретан, або окремі пружини. Особливі вимоги і до товщини матраца, яка не повинна бути менше 8 см.

Зовсім необов'язково їхати за диваном для дитини в звичайний салон. Можна скористатися пропозиціями інтернет-магазинів. Адже ознайомитися з усіма підтверджуючими якість товару документами можна прямо на сайті, а всі спірні і незрозумілі моменти з'ясувати у онлайн-консультанта. Головне - відповідально підійти до вибору відповідної моделі.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
27 + ? = 29
Введіть капчу*