Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Тумби для взуття зберігають взуття і економлять нерви

У багатьох сімей розміщення і зберігання взуття становить реальну проблему, особливо тоді, коли в сім'ї є діти. Діти, а також чимало дорослих, прийшовши додому з вулиці, просто скидають взуття в коридорі, залишаючи її там, як доведеться. У цій ситуації залишена в коридорі взуття часто дратує інших членів сім'ї, які спотикаються об неї. Та й вигляд поставлених рядами туфель, черевиків, чобіт, босоніжок, кед і так далі естетичним назвати можна лише з примусу. Але ця проблема легко вирішується, якщо придбати взуттєву тумбу або шафу достатніх розмірів і поставити їх безпосередньо біля входу в квартиру або в будинок. Сучасні взуттєві тумби мають відносно невелику глибину, завдяки чому вони добре поміщаються навіть в невеликих прихожих і коридорах. Але, не дивлячись на невелику глибину, конструкція таких меблів дозволяє поміщати в них в них велика кількість взуття. І, завдяки такій особливості, ці предмети меблів набувають все більшої популярності.

Особливістю вузьких взуттєвих тумб і шаф є те, що взуття розміщується в них під кутом в особливих висувних або відкидаються скриньках. Завдяки такому рішенню, доступ до взуття виявляється надзвичайно простим, тому навіть діти із задоволенням ставлять свою взування на симпатичні закриваються полички. Сучасні взуттєві тумби і шафи виготовляються з дерева, металу і навіть пластика, імітованого під дерево або в яскравих кольорах, завдяки чому такі сховища для взуття можна підібрати під будь-який стиль обстановки. Шафи в формі тумб для взуття можна придбати різної висоти з двома, трьома або чотирма розташованими один над одним ящиками. Висота тумб обмежується конструкцією ящиків для взуття. Що стосується дизайну взуттєвих тумб, то він в більшості випадків виглядає, скоріше, скромним. Поверхня ящиків для взуття виконані гладкими і мають ручки для зручного відкривання.

Тим, у кого взуття дуже багато, може вибрати в меблевих магазинах великі шафи для взуття в розмірах платтяних шаф. Внутрішні обсяги таких шаф забезпечені безліччю полиць, призначених виключно для взуття. Такі полки виконані з решіток або металевих розпірок, тому не виникає ніяких проблем навіть тоді, коли взуття ставиться в шафу забрудненою та вологою. У таких шафах взуття завжди добре провітрюється і швидко висихає. А завдяки вентиляційних отворів в задній стінці шафи, циркуляція повітря здійснюється не тільки у нього всередині. Особлива конструкція решіток забезпечує, що взуття надійно тримається на своїх місцях. Що ж стосується дизайну, то такі шафи для взуття зовні практично не відрізняються від звичайних шаф-гардеробів.

Купити меблі в Житомирі можна на нашому сайті.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
17 + ? = 21
Введіть капчу*