Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Офісні меблі. Організуйте свій офіс.

 купити шафу

Офісні меблі. Організуйте свій офіс.    

Ця інструкція призначена, щоб дати вам факти, які потрібно знати про покупку меблів для вашого бізнесу.

Незважаючи на зростання популярності   електронних документів, шафи залишаються невід'ємною частиною (і досить непогано розробленої) в більшості офісів. Вибір шафи включає в себе більше, ніж просто вибір кількості скриньок; тонкі відмінності можуть впливати на те чи будете Ви заводити порядок з акуратно організованою системою подачі документів або папір буде насипами накладатися на столах. Фактори, що вам потрібно буде розглянути, перш ніж купити офісну шафу включають, офісні приміщення, їх розміри, типи документів що ви зберігаєте, і якість шаф .

Види картотеки . Є два основних типи картотеки на ринку. Традиційна картотека називається вертикальною картотекою. Вони мають в усякому місці від 2-ох до 5 ящиків в шафі. Листи або юридичні файли зберігаються в фронтальних ящиках.

Альтернативний дизайн бічній подачі файлів з шафи. Ці шафи набагато ширше, ніж типові проекти шафи, що дозволяє файлам, які будуть зберігатися « їздити » вперед-назад або з боку в бік у ящиках. Вони не такі глибокі, як вертикальні шафи, що дозволяє їм служити стінами розділів.

Вертикальні картотеки часто вважають за краще в офісах, де простір у великій пошані. Хоча « вертикальні » шафи не мають стільки, скільки « бічні », але вони займають набагато менше місця і глибини їх ящиків починаються від 40 до 70см.

Бічні ящики є більш гнучкими з точки зору подачі файлів. Вони, як правило, тримають правові документи і листи в тому ж ящику, в той час як вертикальні конструкції повинні вибрати один або інший тип документа. Бічні ящики великі, тримають близько на третину більше файлів, ніж стандартний вертикальний блок, з шаф, доступних з шириною 90 - 100 см.

Якість. При виявленні високої якості картотеки, первай областю для вивчення є підвіска, яка тримає ящики. У ставного офісної шафи, ящики повинні відкриватися і закриватися плавно.

Устаткування системи безпеки питання якості і повинен бути пріоритетом. Це може бути корисно, знайти якийсь механізм, щоб зберегти картотеку ( офісну шафу ) від перекидання, коли кілька ящиків вириваються. Найвищої якості шафи використовують ящики з противагами і внутрішні запірні пристрої, що дозволяють лише 1 ящику, бути відкритим одночасно.  

Чим більше шафа для офісу використовується, тим більша ймовірність його пошкодження. Вище, товщі, більш довговічний сорт стали захистить внутрішні і зовнішні компоненти вашої картотеці від пошкоджень.

Вогонь і ударостійкість. Є спеціально протестовані офісні шафи , які були створені, щоб перенести пожежа і бути удароміцними. Це означає, що шафи можуть підтримувати внутрішню температуру нижче 170 º протягом однієї години в вогні з температурою понад 500 градусів. Деякі шафи можуть навіть захистити комп'ютерні диски і медіа стрічки, які повинні бути при температурі нижче 125 градусів, щоб уникнути пошкодження.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
32 + ? = 41
Введіть капчу*