Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Облаштування кухні меблями

                                                            Облаштування кухні меблями

 

Велика частина нашого часу проходить саме тут, особливо, коли це кухня-їдальня. Тому меблі для кухні бажано підбирати дуже ретельно.

  Слід пам'ятати те, що   кухні варто бути і красивою, а також   практичній, - над усіма речами повинні інтуїтивно допомагати кухареві, а кухонні меблі - забезпечувати комфорт для гостей.

Щоб творити кулінарні шедеври з задоволенням, Вам потрібно грамотно продумати планування, при цьому пам'ятати про стадіях приготування їжі. З огляду на це, розподілити   місця для роботи, а потім вибирати і купити меблі для кухні.

Основними трьома частинами кухні є: прохідна зона, зони для роботи і обіду , кожна з них гарненько продумується для поліпшення ергономіки та збільшення вільного простору (добре підійдуть куточки для кухні).  " Центром кухні "- є зона для роботи, оскільки в цій зоні є все те,   принаймні має бути, що необхідно для приготування їжі.

Кілька порад, як розмістити те, що присутнє в робочій зоні.

Поряд з холодильником, плитою для приготування і раковиною, повинні бути столи-розподільники, таке розміщення створить" робочий трикутник ", який буде допомагати кухареві під час його творчого процесу. Свою роль відіграє і метраж такого "трикутника", він повинен бути посереднім - добре коли все   &Laquo; під рукою » і кухареві не треба витрачати свій час, бігаючи від плити до раковини і навпаки.

для зручності того ж кухаря, техніку з посудом і меблі на яких будуть лежати продукти харчування слід розмістити з лівого боку, а прилади для приготування" смакоти "- справа.

Підбираючи меблі для кухні , обміркуйте її габарити, вони повинні ідеально збігатися з габаритами приміщення, що дозволить меблів зручно експлуатуватися.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
31 + ? = 39
Введіть капчу*