Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Нічні столики і приліжкові тумбочки

Нічні столики і невеликі приліжкові тумбочки в спальні є практичну і зручну можливість для формування і збереження вечірніх і нічних аксесуарів, як то будильник, книга або окуляри. До того ж багато подібні предмети меблів обладнані висувними шухлядками, що забезпечує непомітне зберігання різних предметів.

В принципі, нічний столик або нічна тумба повинні стояти біля кожного ліжка. Це було придумано дуже давно і напевно залишиться нормою і в майбутньому. Ось тільки призначення нічних столиків протягом часу змінилося.

Нічні столики раніше і тепер

Якщо до 1940-х років нічні столики мали тільки відділення з дверцятами, в який зберігали нічний горщик, необхідний на випадок гострої необхідності справити серед ночі нужду, то сьогодні їх нащадки є, скоріше, зменшений варіант комода з декількома відкритими і закритими відділеннями . Такі нічні комоди можуть виготовлятися з різних сортів дерева і з металу, з інкрустаціями або без, в самих різних варіантах – від простих до високохудожніх.

І раніше, і тепер на більшості нічних столиків ставиться будильник. Правда, в наші дні класичні будильники часто замінюють мобільні телефони або Радіобудильники, які разом противного писку або дзвону будять своїх господарів музикою.

У багатьох в скриньках нічного столика зберігаються і медикаменти, необхідні для прийому в нічний період, перед сном або відразу після пробудження, а також обов'язкова в таких випадках пляшка води. Також на більшості таких столиків обов'язковим аксесуаром стають нічник або настільна лампа для читання.

Приліжкові тумбочки в лікарнях

Сучасні лікарняні приліжкові столики і тумбочки можуть бути жорстко скріпленими з ліжком або окремим предметом обстановки палати . У наш час приліжкові тумбочки для лікарень випускаються переважне з металу і фарбуються в світлі кольори. Причому в більшості конструкцій і сьогодні передбачається закривається відділення для лікарняної качки. Крім того, в таких тумбочках є відкрите відділення, а також висувний ящик, в якому можна зберігати гігієнічні приналежності й інші необхідні пацієнту речі.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 25
Введіть капчу*