Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Меблі для весняних днів. Садова меблі.

купити вуличну меблі

меблі для весняних днів .   Садова меблі.


Ось, нарешті то і прийшла весна і Ви повинні бути абсолютно готові до неї, з дійсно вражаючою вуличними меблями, яку можна розмістити в центрі саду і дивитися, сидячи на стільцях, як цвітуть тюльпани.   Ось дуже короткий список деякої меблів, яка необхідна для відпочинку навесні і влітку, в саду, біля басейну, на пляжі:


Лава . Багато сучасних меблевих фірм дійсно знають, як зробити правильну лаву для вулиці. Вони роблять дуже практичні лавки, які можуть вмістити до шести осіб. Легка, естетична і надійна лава - це відмінний предмет вуличних меблів що зроблений з вищого сорту сталевого підстави і гармонійно вигнутих алюмінієвих рейок. Поважають себе виробники вуличних меблів , роблять її з високим ступенем захисту від сонця і з анти-УФ порошковим покриттям для запобігання вицвітання, також покриваються вуличні лавки екологічно чистою фарбою.


Двомісний шезлонг . Це великий двоспальний лежак що перев'язаний сертифікованої сіткою переробленого тикового дерева. У якісного шезлонга є нержавіюча сталева рама, що прекрасно виконує свої функції, а щоб відпочинок був ще приємніше, рама шезлонга повинна бути покрита хромом для створення сліпучого блиску. Слінг забезпечує відмінну циркуляцію повітря, необхідну для підтримки прохолоди в жарку погоду. Спинки у шезлонгів регулюються окремо. У них також є широкі дошки з тика з кожного боку для установки на них журналу або Маргарити.


Ковдра для шезлонга . Роблять його зі спеціальних переплетень, які зроблені з Batyline волокон, змішаних з натуральними волокнами конопель. Сидячи на жорсткій рамі з нержавіючої сталі, яка включає вставку на колеса, ви можете легко переміщати цей шезлонг навколо, як вам буде завгодно. Насолоджуйтесь регульованою спинкою для читання або сну, а також використовуйте ковдру для шезлонга, яке подарує тепло і затишок.

Журнальний столик . Часто у них рама з нержавіючої сталі - покрита зверху меліорованих FSC або сертифікованим тиком. Журнальний столик є ідеальним предметом вуличних меблів на вашій лоджії, де Ви за чашкою кави можете читати свіжу пресу. Також можна купити додаткову стильну кришку для захисту журнального столика від дощу або коли ви зберігаєте його в зимовий період.  

Обідній комплект вуличних меблів . У числі таких комплектів часто є двоє складних стільців і стіл, тріо виготовляється з лакованої деревини, оцинкованої сталі з вигнутими пластинами, кожен з яких обробляють порошковим покриттям анти-УФ.


« меблі 7я » надає вуличну меблі високого класу, що виготовляється на сучасних фабриках, які концентруються на екологічно чистих методах. В "Меблі 7я" можете купити якісні меблі для саду (вулиці, дачної ділянки). У нас кращі ціни на вуличні меблі (меблі для саду).

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
18 + ? = 25
Введіть капчу*