Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як видалити цвіль. Дерев'яні меблі.

чистка меблі

Як видалити цвіль. Дерев'яні меблі.

Спори цвілі є скрізь. Вони плавають у повітрі, всередині і зовні, непоміченими нами усіма, поки не починають рости. З огляду на правильні умови, в присутності вологи, суперечки починають рости. Вони можуть бути руйнівними для ваших меблів. Ще більш руйнівним може стати праця, для того щоб очистити цвіль, так як обраний вами спосіб очищення може пошкодити дерево. Прийміть запобіжні заходи, це зменшить впливу зростаючої цвілі і захистить Ваше здоров'я, а також очищення цвілі, захистить цілісність меблів. Дізнайтеся, як видалити цвіль з дерев'яних меблів правильно.

Кроки:

1). Чистити меблі від цвілі в добре провітрюваному приміщенні. Хоча, деякі вважають, що чистити цвіль на дерев'яних меблів треба зовні, якщо можливо, щоб уникнути розсіювання спори цвілі всередині. Якщо Ви приймаєте на себе цю задачу в приміщенні, потрібно відкрити вікна і двері, щоб провітрити простір. Використовуйте очищувачі повітря під час, і після очищення, щоб очистити простір від будь-яких спор цвілі, що надходять в атмосферу під час процесу очищення.

2). Випробування на невеликій ділянці меблів з обраним очищувачем, щоб побачити результати. Виберіть непомітне місце, щоб зробити свій тест.

3). Почніть з самого м'якого очищувача і продовжуйте - до більш сильних, у міру необхідності, щоб видалити спори цвілі. Різні продукти будуть реагувати по-різному на меблі , так як масив лісу, обробки і воскових покриттів індивідуальний, як і кожен предмет меблів.

4). Використовуйте чисту тканину для миття цвілі на поверхні меблів. Інші рішення, які Ви можете спробувати це, витерти область чистою тканиною, змоченою в спирті. Ви також можете використовувати комерційний продукт очищення деревини або антибактеріальні серветки. Ви ж не хочете додати занадто багато вологи в деревині, так як волога є частиною причини зростання цвілі. Тримайте ганчірку ледь вологою. Полощіть ганчірку часто.

5). Завдяки обробці деревини, більшу частину часу форми залишаться на поверхні деревини, які не впливають на інтер'єр взагалі. В інших випадках, особливо якщо меблі зроблені з пористого деревного матеріалу або м'якої деревини, цвіль пройде глибше в дерево. Спробуйте від неї позбутися, але іноді неможливо, витерти плями, залишені на дереві цвіллю. Якщо це так при Вашій битві з цвіллю на дерев'яних меблів, виберіть дуже тонкий сорт наждачного паперу, щоб видалити цвіль.

6). Застосуйте віск (або інші засоби) для захисту поверхні Ваших меблів. Це зупиняє зростання цвілі і захищає меблі від неї.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
26 + ? = 29
Введіть капчу*