Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як купити диван?

купити диван

Як купити диван?

Навіть покупка звичайної кушетки може виглядати легкою справою, але стає все більш і більш заплутаною, якщо ви не знаєте, що ви робите. Часто покупці можуть купити диван неправильного розміру, форми або стилю. Прочитайте цю статтю, щоб цього не сталося, і переконайтеся, що ви купуєте диван для вашого особистого стилю і потреб.

Кроки при покупці дивана:

1). Потрібно знати, який тип дивана купити. Дивани бувають різних стилів. Є тисячі форм, розмірів, тканин, матеріалів і цін. Спробуйте думати про розмір і колір кімнати, перш ніж купити диван. Ви також повинні думати про зовнішнім вигляді дивана. Ви можете ходити по магазинам, як тільки у вас є досить гарне уявлення про те, що ви хочете купити. Магазин « Меблі 7Я » є одним з кращих магазинів, для того щоб купити диван або кушетку.

2). Перевірте раму. Коли ви бачите кушетку, яка вам подобається, тоді потрібно перевірити її базу. Ви можете попросити колегу про допомогу, якщо вам це потрібно. Якщо рама зроблена з м'якого дерева, як сосна, це буде коштувати менше, але це також може деформувати диван і створити коливання. Якщо вона виготовлена ​​з пластику або металу, рама може тріснути. Висушена деревина твердих порід, така як бук, ясен, буде коштувати дорожче, але менш імовірно, що такі ліжка будуть пошкоджені. Ніжки на дивані повинні бути прикріплені до рами за допомогою гвинтів і кілочків, а не тільки бути приклеєними. Іноді ніжки дивана є частиною рами, але в будь-якому випадку ваш диван буде міцним.

3). Перевірте заповнення. Пінополіуретан є найбільш поширеним наповнювачем, тому що це простота обслуговування і він коштує менше. Інші піни високої щільності є недорогою альтернативою. Поліестер ущільнюється швидко, але коштує дешевше, ніж інші начинки.

4). Перевірте пружини. Більшість диванів мають пружини, але деякі з них просто з лямки або сітчастих строп. Є два типи пружин: звивисті або пружини ручного в'язання. Звивисті (також звані серпантин) пружини дешевше, але можуть легко пошкодити структуру, якщо вони занадто важкі або провисають, якщо вони занадто світлі. Ручного в'язання пружини стоять дорожче, але не провисають і не можуть пошкодити структуру. Деякі експерти вважають, що немає особливої ​​різниці між ними.

5). Запитайте про столярних нюансах. Предмет меблів повинен бути скріплений міцними матеріалами і не тільки звичайними (наприклад, клей, скріпки або цвяхи). Дерев'яні дюбелі, дерев'яні блоки, металеві гвинти і металеві скоби, повинні бути основні шви на дивані. Клей, скоби і цвяхи добре для додаткової арматури, але не повинні бути основним кріпленням на хорошому дивані. Ви повинні також запитати продавця або виробника інформацію про з'єднання.

6). Перевірте тканину дивана. Якщо кушетка виглядає добре це одне, але міцність тканини є зовсім іншою історією. Бавовна і ленна оббивка недорого коштують і легко миються. Шкіра виглядає красиво і служить довгий час, але це дуже дорого. Природні суміші з поліестеру непогані, але зношуються понаднормово. Шовк дає дивану гладкий вид, але дуже важко доглядати за ним.  

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 32
Введіть капчу*