Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Хочеш купити вигідно - бери диван на розпродажі. 7 правил безпеки при покупці м'яких меблів

сподобався диван не вписується в сімейний бюджет? Можна купити на розпродажі. Кампанії-виробники раз в 6-12 місяців влаштовують розпродажі виставкових зразків влітку або взимку. Чи є сенс чекати - це вже інше питання. Нас же цікавить, як в цьому випадку убезпечити себе від невдалої покупки.

1. Основа всьому - перевіряємо раму. Якісна основа нового дивана - запорука довгих років служби. Якщо рама поскрипує, гойдається - це вказує на можливі суттєві дефекти. Огляньте диван з відстані, ніяких видимих ​​перекосів в його конструкції бути не повинно. Спробуйте на дотик перевірити оббивку рами - вона зобов'язана зсередини бути оббитих технічної тканиною. Згодом це допоможе уникнути швидкого зносу оббивної тканини на кутах рамної конструкції.

2. Диван може бути ліжком – перевіряємо механізм трансформації. Перший показник якості механізму трансформації - плавність його роботи. Огляньте металеві деталі конструкції, вони повинні бути без значних задирок, без слідів деформації. Всі рухомі частини механізму повинні бути вільні від оббивного матеріалу.

3. Досліджуйте спинку дивана. Задня частина дивана повинна бути оббита тканиною. Рукою приблизно посередині спинки перевіряємо наявність підсилюючих елементів - ніяких порожнин бути не повинно. Ззаду не повинно бути будь-яких випирають елементів, спинка повинна бути без деформацій.

4. Подушки. Пружні, тверді - подушки зобов'язані щільно, за розміром прилягати до каркасу м'яких меблів. Негайне відновлення форми подушки при натисканні - вкаже на належну якість. Якщо це не так, то дуже швидко подушки втратять форму при експлуатації дивана. Зручність сидіння не повинно викликати нарікань в різних позиціях сидить.

5. Підлокітники. Повинні бути надійно з'єднані з рамою - без зсувів. Якщо підлокітники м'які, то наповнювач повинен бути рівно розподілений всередині конструкції.

6. Малюнок оббивки. Візерунки, смуги на оббивці дивана мають співпадати на костюмі від хорошого майстра. Подібний дефект може і не впасти в око відразу, але будь-яке відхилення викличе відчуття якогось невідповідності. І в цьому випадку слід ретельніше придивитися до оббивки: нерівномірність малюнка і перетягнуті в ту чи іншу сторону шви вкажуть, що оббивка була погано пристосована до конструкції дивана.

7. Елементи оформлення. Кнопки в оббивці дивана, декоративні елементи рами або підлокітників повинні бути присутніми в повному обсязі, і надійно закріплені. Дефекти подібних дрібниць набагато прикріше виявити вже після покупки розставляючи диван будинку.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
21 + ? = 24
Введіть капчу*