Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Фен-Шуй - Як правильно розмістити меблі

Фен-Шуй - Як правильно розмістити меблі

 розстановка меблів

Розміщення меблів (шаф, столів …) в фен-шуй стилі це ключ в напрямку потоку Чи. При такому розміщенні   меблів,   не можна блокувати, перешкоджати, спотворити або змусити потік Чи. Ви ж не хочете,   втиснути меблі і аксесуари в обмеженому просторі. Вона потребує перепочинку. Підніміть ліжка, стільці і дивани принаймні парочку дюймів від статі. Це дозволяє Чи вільно рухатися. Введення мінімум в кімнату, є найкращим підходом. Використовуйте вхід - шлях, щоб контролювати потік ци,   він тече через передні двері. Це стосується Ваших диванів, столів , раковина,   стільців, ліжка . А коли це не доречний спосіб для досягнення цієї мети, то помістіть дзеркало так, щоб бачити вхід. Таким чином, він захищає вас від несподіванок. Там   - не менше трьох футів простору між меблями. Це добре виглядає на тумбочці поруч із ліжком і диваном і кавовим столиком. Помістіть часто використовувані елементи (аксесуари) на тому рівні щоб можна було досягти їх. Коли висять великі картини, вони повинні бути повішені на великий предмет меблів. Організація інтер'єру квартири певним чином може приносити удачу в різних аспектах вашого життя. Додавання рослин або органічних аксесуарів, яскравих, вогненних буде добре виглядати в цій області.   Кращими квітами, використовуваними для цієї області є білий колір, темно-синій і жовтий.

Південна частина будинку. Це також може представляти площа будинку, яка отримує найпотужніший   світло сонця протягом всього дня.   Це місце для розміщення об'єктів, що становлять вас предметів: фотографії, рукодільна меблі ваші нагороди і трофеї. Дерево об'єктів і електричні прилади хороші для цієї області. Якщо у вас немає місця у вашому будинку, що видає яскравий   світло сонця, то ви можете створити свій власний з вогнями і теплом.

Це, врешті-решт північ вашого будинку або місце біля головного в будинок входу. Використовуйте, тканини для меблів: темно-синього кольору, білі тканини, чорні покриття у відтінках сірого кольору. Наведіть неправильну форму і металів, таких як   золото, мідь, також виробів з бронзи. Це область, щоб покласти свій телефон на комод або комп'ютер на стіл .

Самий дальній з правого боку кут від входу   кімнати або на південному заході вашого будинку. Використовуйте землистий колір диванів або шаф, також коричневий і жовтий, або вогненні кольори, такі як рожевий і червоний. Ви   можете розмістити на столі або тумбі кристали, романтичні об'єкти і фотографії і нерухомі води в цій галузі.

На південний схід або дальньому лівому вступ будь-якого приміщення. Використання кольору для меблів : зелений (колір життя), червоний колір або чорний. Аксесуарами для використання є     листя круглого рослини (такої форми може бути і стіл). Можна взяти горщик зав'язати червону стрічку навколо нього. Помістіть три монети під рослини.

На північному -востоке апартаментів. Кращі меблеві кольори: білий (навіть сніжно), сірий, червоний колір, жовтий, навіть коричневий. Використовуйте "земні" матеріали (це стосується не тільки меблів) і метали. Це - місце для книг, зошитів, комп'ютерів і офісу з усім обладнанням (комп'ютерні столи, крісла, офісні стільці). Просто майте на увазі, треба розставити меблі для затишку, комфорту і гарної розмови. Досягнення цього, є порожній простір для   того щоб Чи міг текти.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
29 + ? = 33
Введіть капчу*