Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Ергономічний офісний стілець зберігає здорову поставу

У наш час дуже багато людей, заробляючи собі на життя, сидять за офісними столами і комп'ютерами. І той, хто вибрав собі таку спеціальність, змушений щодня годинами проводити в сидячому положенні. Але так як таке положення тіла не відноситься до позам, які можна назвати корисними для людського тіла, необхідно обов'язково подбати про те, щоб такі тривалі "засідання" не привели до хронічних проблем.

Однією з дієвих можливостей уникнути неприємностей для здоров'я є отримання ергономічного стільця , який полегшить сидіння за письмовим столом . Такий офісний стілець найкраще підлаштовується під конкретну фігуру і ефективно захищає і підтримує хребет. Ні в якому разі не можна для багатогодинного сидіння використовувати прості і звичайні стільці, що є поширеною помилкою. І така рекомендація в повній мірі відноситься і до тих, хто і поза роботою тривалий час проводить за комп'ютером чи письмовим столом. Адже хороше здоров'я - це і запорука успіхів у житті, тому його збереженню слід приділяти особливу увагу.

Ергономічний офісний стілець в будь-якому випадку забезпечує комфорт і зручність, які вкрай необхідні, якщо проводиш за ним довгі години день у день. Ті, кому пощастило хоч раз посидіти на такому стільці, відразу ж зможуть оцінити його переваги. І це не тільки укріплені на стільцях коліщатка, які дуже полегшують роботу в офісі, а й особлива конструкція спинок, що забезпечують максимальний комфорт при роботі. Причому важливу роль грає не тільки спинка, але і підлокітники, які можуть регулюватися не тільки в бічному напрямку, але і по висоті.

Регулювання ж сидіння по висоті здійснюється за допомогою газонаповненого амортизатора. Стандартне оснащення офісного стільця передбачає м'яку амортизацію, що робить роботу за письмовим столом і комп'ютером набагато приємніше. Завдяки таким стільців все тіло цілком і спина зокрема здатні краще розслабитися, що стосується і м'язової системи взагалі. Звичайно, ергономічний офісний стілець виявляється трохи дорожче звичайних стільців, але такий невеликий недолік цілком компенсується його незаперечними перевагами.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
16 + ? = 26
Введіть капчу*