Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Екзотичні меблі для спальні.

купити меблі для спальні

Екзотичні меблі для спальні.

Більшість з нас вважають, що спальня - це місце, де ви спите вночі, і все, але це основне помилкове припущення. Спальня є центральним вузлом вашому житті, спальний гарнітур повинен бути відображенням вашого стилю, а також вашої особистості. Це також місце, де ви поділяєте найінтимніші і спеціальні моменти життя з коханою і, отже, спальня повинна бути спроектована і оформлена так, щоб порадувати Вас і вашого партнера. Спальня повинна бути Вашим секретним притулком, Ваш втечу від життя, місце для омолодження тіла, розуму і духу.

Тепер в інтернеті можна купити різні види спальних гарнітурів , з ряду різних тканин з широким вибором матеріалів, величезним вибором кольорів, покриття для підлоги і навіть обробки вікна. Один унікальний спосіб персоналізувати вашу спальню-надати їй екзотичний вид. Більшість пар летять на екзотичні острови, щоб розпалити любов, але використовуючи екзотичну меблі для спальні , Ви можете створити свій власний маленький острів.

спальня ідеальне місце для створення відступу, яке дає відчуття втечі і натяку на таємницю. Наступні способи навчатимуть, як додати колір, текстуру, енергію і стиль, щоб створити екзотичну атмосферу.

Перший крок: вибрати стиль, який підійде для вашої особистості. Багато тематичні спальні гарнітури можна купити в інтернет магазині:

- вікторіанський стиль;

- французький стиль;

- американський стиль;

- романтичний стиль;

Ви можете вибрати будь-який з перерахованих вище стилів, щоб створити дуже багатий і цікавий інтер'єр. Якщо ви хочете випробувати щось велике на нетрадиційної стороні і створювати теми, які виділяються, ви можете спробувати будь-який з наступних стилів дикої природи: - Тропічний острів - може бути створений за допомогою яскравих коралів і квіткової палітри, багато свіжих квітів, дзеркала і водні рослини; Safari - дуже популярний, створений шляхом об'єднання тканин з висячими рослинами і меблі з бамбука; - Джунглі/Rain Forest - з темними полами і розписом на стінах, а також додавання папороті, ліжко з балдахіном; Марокканський - відмінні теми, створені за допомогою яскраво узорной циновки на підлозі, низькі пуфики у вигляді столу, ліхтарі і кольорове скло. Також, чудова ідея з дерев'яними меблями з традиційними індійськими деталями, вигадливою різьбою, інкрустацією кісткою або барвистою ручним розписом. Ліжко може бути одягнена в ковдру і подушки, в розкішні тканини з бісером. Темного кольору москітна сітка, штори для затишного ефекту, вікна - одягнені в шовкові або шифонові завіски. Додайте масляні лампи, шовкові чохли, підлогові подушки, килими ручної роботи і, можливо, навіть сонячний годинник на столику.

Наступний крок - визначення палітру. Екзотична спальня потребує сміливою палітрі. Ви повинні вибрати вчинені кольору відповідно до вашої темою. Скажімо, наприклад, ви можете думати про спеції і сочевиці в якості натхнення для теми марокканської. У тропічному стилі ви можете піти на фуксії помаранчеві, жовті і бірюзові. Використовуйте ваші найсміливіші і найтемніші відтінки, як акцент кольору на стіні, як оформлення вітрини, в якості підлогового покриття або для постільних речей. Спробуйте деякі цікаві контрасти, такі як помаранчеві гарбуза і небесно-блакитні кольори, індиго і жовтий, кавовий і лаванди, бордовий і манго або сильного рожевого з наголосом золота.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
41 + ? = 47
Введіть капчу*