Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

"Дачна" меблі. Її види.

"Дачна" меблі. Її види.

купити садову Мбел

Присадибна ділянка - це місце популярне в теплий період року . Тут не тільки кипить робочий процес, але плавно протікає відпочинок, для якого важливий меблевий комфорт.

Різноманітний і кількісний світ меблів для саду - основний бар'єр, що ускладнює її вибір. Загалом "дачні" меблі мають незначну кількість видів, зі своїми "+" і "-".

  " Дачна "меблі з суцільного дерев'яного матеріалу.

Ця меблі - бажана   на присадибній ділянці. Це дорогий вид "дачної" меблів, отже тут присутній "диво". Створюють її з суцільних стовбурів "елітних" дерев, а кожна деталь "відточується вручну", що наповнює її духом елегантності і створює відмінний комфорт при використанні такого типу садових меблів . Догляд за цією розкішшю - лакування 1 раз в півроку, не встановлюйте її безпосередньо на грунт, ну і взимку "дачну меблі" повинні помістити в приміщення.

  Ротангові, плетені садові м бель

Ротанг - назва тропічної ліани. Така присадибна меблі - навіть дуже гладка, вона в принципі не має задирок, мало вразлива, витривала і з великим терміном експлуатації. Цей вид присадибних предметів інтер'єру тримає себе на рівні з дубовими або іншими зарекомендував видами дачних столів і крісел. Ротангові присадибна меблі це не тільки "потужна" надійність і гладкість, вона - легка і гнеться, тому амортизує. Ротангові столи і крісла , байдужі до сонця і не контактували з дощем, це на них мало впливає (будинком ротанга є тропіки). Один, але великий мінус - ціна теж "тропічна".

  Присадибна меблі, що виготовлена ​​з лози.

Це - історична меблі, яка і тепер є актуальною. До цього виду дачних меблів претензій - мінімум. Легка, практична річ з високим порогом міцності, їй не страшні легкі морози, однак і за лозовими дачної меблями необхідний   догляд. Ціни такого виду присадибної меблів - приємно дивують.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
38 + ? = 42
Введіть капчу*