Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Що слід враховувати при виборі садових меблів для вашого заднього двору

Що слід враховувати при виборі садових меблів для вашого заднього двору

вуличні меблі Джанкой

Вуличні меблі дозволяє розширити життєвий простір для вашого заднього двору, створюючи зручні і привабливі місця, щоб розважитися, розслабитися, або пообідати з сім'єю і друзями. Сьогодні існує безліч типів вуличних меблів , стилів, матеріалів і квітів на вибір, який може зробити покупки вуличних меблів нездійсненним завданням. Оцініть наступні фактори, щоб допомогти вам вибрати кращу   вуличну меблі для вашого способу життя, простору і особистого смаку.

Розглянемо Ваші клімат і обслуговування

Садова меблі поставляється з різних типів матеріалів. Деякі матеріали вимагають більшої турботи, ніж інші і можуть краще підходити для погодних умов у вашому регіоні.  

Метал міцний, вимагає мінімального обслуговування, і може витримати різні фактори навколишнього середовища. Коване   залізо - важкий тип металу - хороший вибір в тих областях, які відчувають сильні вітри. Ковані меблі можуть легко іржавіти і вимагає порошкову   обробку, щоб захистити її від впливу дощу і повітря. Покриття меблів в періоди дощів і перефарбування, допоможе зберегти її зовнішній вигляд.

Алюміній пропонує зовнішній вигляд кованого заліза, але легше за вагою (що робить його легше в пересуванні) і, як правило, дешевше. Алюміній не іржавіє і може бути під дощем і легко витирається, однак він підлягає фарбуванню через точкової корозії, яка може притупити поверхню. Регулярне технічне обслуговування може включати в початку кожного сезону, нанесення шару рідкого воску. Обидва види меблів, з   кованого заліза і алюмінію   будуть поглинати тепло і холод, так що ви можете придбати подушки або тримати їх у тіньовий області.  

Плетінням захоплюються за його комфорт, довговічність і низьку вартість. Природному плетіння (з ротанга) потрібно регулярне зміст в справності бо волокна матеріалу можуть зникати під прямими сонячними променями і не стійкі до вологи. Вони, також можуть вичерпатися і розколотися в місцях з низькою вологістю. Синтетичні плетіння (з смоли) є кращим вибором при вологому кліматі або   в районах з попаданням прямих сонячних променів, тому що вони можуть витримувати воду і тепло. Періодичний спрей зі шлангом або щіткою з м'яким миючим засобом - тут необхідно видалити бруд, що накопичена в щілинах переплетення і це допоможе зберегти меблі в хорошому стані.    

Деревина міцна, не поглинає тепло, і стійка до комах і до розпаду. "Лісовики", як правило, використовується для вуличних меблів включають: кедр, кипарис, червоне дерево і тик. Регулярне технічне обслуговування залежить від кожного типу, багато хто вимагає річного застосування на масляній основі з водою герметика, і консервант для захисту від вологи і     збереження природного кольору деревини. Тік є найбільш міцним варіантом і найдорожчим. Це єдиний тип дерев'яної садових меблів , яка може витримати будь-які погодні умови, без необхідності захисного лаку. Це також кращий варіант, щоб заповнити   місце навколо басейнів.

Пластикові предмети інтер'єру - водонепроникні, за ними легко доглядати, і можуть бути опущені під час негоди (хоча   може пронесе в вітряну погоду). Пластикові меблі також можуть   переміщати легко. Це не такий тривалий варіант, як інша вуличні меблі і колір буде випаровуватися з плином часу, але це найдешевший варіант.    

Виберіть свій стиль

Вуличні меблі поставляється в різних   стилях - як: випадковий, сучасний, традиційний, формальний, сільський і тосканський. Стиль що ви   вибираєте, повинен відображати мету вашого відкритого простору, а також доповнювати загальний дизайн вашого будинку.

Наприклад, сільський дерев'яний стіл для пікніка та подушки в традиційному стилі (мозкові смуги і квіткові візерунки) -ідеально підходить для сімейного барбекю. Обтічна меблі і тканини   яскраві, сміливі кольору   -   можуть оживити простір для розваг і спілкування і добре підходять для різних стилів будинків. Якщо відпочинок - ваша мета, простота конструкції і природні кольори побіжно, в тосканському стилі меблі можуть спонукати людей сісти і розслабитися.   Оцініть ці фактори - вони забезпечать вам придбання ідеальної вуличних меблів для вашого двору і допоможуть зробити більшу частину вашого будинку, на відкритому повітрі, житловою площею.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
29 + ? = 39
Введіть капчу*