Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Посилена функціональність меблів

Посилена функціональність меблів

   функціональність меблів

Основне в ергономічній кухні (кухонні меблі) - якомога більше прихованих робочих елементів і вузлів, що з'являються коли в них є потреба. В основі цієї концепції - ідеї трансформації, які все активніше використовують конструктори сучасних меблів.

Якщо раніше їх застосовували переважно для, так би мовити," зміни "меблів з метою досягнення їх ергономічності ( дивани та крісла , кутовий диван ліжко , ліжко з підйомним механізмом )   то пізніше - і для приховування окремих елементів меблів: ящиків, тумб, полиць, стільниць, які в разі потреби можуть різними способами з'являтися зі своїх схованок - висуватися, викочуватися, підніматися, опускатися.

Зараз конструктори пішли далі, особливо в проектуванні кухонних меблів , оснащеної великим кількістю робочих вузлів і механізмів: настала черга і їх приховувати, прибирати, ущільнювати, щоб кухня, коли її не використовують за призначенням, нагадувала скоре е житлову кімнату, де б не стирчав холодильник, не стирчали пальники газової плити, що не нависала над головою витяжка, не займала місця мікрохвильова піч.

Багатофункціональність столу передбачає, що його   використовують як кухонний, і як робочий. Для забезпечення кухонної багатофункціональності конструктори передбачили в столі двосекційну висувну нішу. Одна - з полицею, на якій можна розмістити електрочайник, посуд. Нижче електрифікована панель дозволяє закип'ятити воду, заварити щось, не встаючи за столу. Друга секція виконує роль бару, де можна тримати все для приготування коктейлів.

Висувна ніша має автономне освітлення, вбудований бар. Змінюється призначення столу, коли на ньому з'являються офісні елементи - екран комп'ютера, клавіатура, стереоколонки, поруч на полицях - папір, набір канцелярського приладдя. Для такої трансформації обійдіть стіл з протилежного боку і задійте другий висувний механізм. Так само піднімаючись, відкриється офісна ніша.

коли верхня частина ніші опущена, вона стає зручною для розміщення вазонів. Щоб дістатися до вмісту, її треба висунути вгору (звичайно, тут також застосований висувний механізм з електроприводом). Враження від ергономіки такого варіанту посилюється, коли розмістити тумбу біля вікна, за яким красивий пейзаж.

Якби полки для посуду і вазонів не були рухливими, ніша з заднього боку тумби затуляла б пів вікна, а так вона це робить, поки полки знову не опустяться вниз і не сховаються за тумбою.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
32 + ? = 41
Введіть капчу*