Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Створюємо грайливий інтер'єр в стилі 70-х

Стиль 70-х живе навіть після зміни епохи. Підтвердження цьому можна побачити на численних показах модних будинків. Тому й не дивно, що стиль популярний і серед дизайнерів інтер'єрів. Якщо ви хочете своїми руками перетворити квартиру в оазис 70-х і надати їй ретро-відтінок минулого століття, вам потрібно не боятися експериментувати кілька важливих стілеопределяющіх нюансів.

Колір

Стиль 70-х формувався під впливом маси неоднозначних і спірних факторів: хіпі, диско, перші флоппі-диски. У 70-ті людям хотілося простих, але яскравих композицій, тому серед відтінків, властивих той час, особливо виділяються богемні кольору: бірюзовий, пурпурний, фіолетовий, червоний, апельсиновий. Останній найчастіше займає центральне місце в інтер'єрі. Для 70-х характерні незвичайні колірні дуети: зелений з рожевим, синій з помаранчевим, червоний з салатовим. Ці пари можна використовувати в своїй квартирі по-різному: пофарбувати стільці і крісла, поклеїти яскраві шпалери, використовувати барвисті аксесуари. Разом з тим, не думайте, що можна поєднувати все і в будь-якому вигляді, адже без гармонії в інтер'єрі 70-х не обійтися, інакше ви отримаєте банальну несмак. Якщо боїтеся кардинальних змін, вдавайтеся до локальних змін. Наприклад, можна пофарбувати не весь комод, а тільки ручки, або обклеїти стіни однотонними шпалерами пастельних відтінків, але оживити їх картинами та іншими аксесуарами.

Меблі

Вирішуючи оформити інтер'єр своєї квартири в стилі 70-х, ви повинні бути готові, що меблі потрібно буде вибирати не по функціональності, а за зовнішнім виглядом. Купуючи тверду меблі, віддавайте перевагу виробам з полірованою поверхнею - такі були дуже популярні в 70-е серед представників культурної або богемного життя. Протилежний варіант - меблі з бамбука або ротанга . Але такі моделі обов'язково потрібно доповнювати пледом або подушками. М'які меблі 70-х - це, перш за все, вироби з оригінальною оббивкою: оксамит, плюш, вельвет, хутро. Також можна використовувати в'язані чохли.

Декор

Передати дух вільних 70-х неможливо без використання сміливих аксесуарів. Неонове світло, лубочні гравюри, стилізовані радіоприймачі, жерстяні банки, торшери з бахромою, настінні панно, розмальовані горщики і, звичайно ж, м'який текстиль - вибір величезний, тому з аксесуарами проблем не виникне.

І, нарешті, інтер'єр в стилі 70-х буде неповноцінним без декоративних елементів, створених своїми руками: покривала печворк, постілки, панно, подушки для стільців, шторки, іграшки - все це знайде своє місце в квартирі експериментальних 70-х.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
19 + ? = 26
Введіть капчу*