Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Секрети по покупці меблів ручної роботи (на замовлення).

купити меблі на замовлення

Секрети по покупці меблів ручної роботи (на замовлення).

Хочете, щоб ваша вітальня, могла виглядати як фото? У вас є дизайн кмітливість, щоб здійснити це, але ви турбуєтеся про ціну? Ось маловідомий дизайнерський секрет, щоб поставити вас на один крок ближче до дому своєї мрії - Ви можете спроектувати унікальну, ручної роботи, меблі на замовлення в частку ціни, тих предметів, які ви бачили в висококласних галереях і студіях .

Як? Шукайте перевірених виробників меблів в Інтернеті , і почніть розмову з ними. Попросіть каталог або фотографії їх роботи щоб дізнатися, на яких видах стилів і ЗМІ вони спеціалізуються. Коли ви знайдете компанію або ремісника, який зазвичай робить тип меблів що ви шукаєте, потрібно почати шукати способи настройки існуючих конструкцій для задоволення Ваших потреб і переваг. Попросіть виробника меблів, наприклад:

Чи можемо ми доопрацювати 55-дюймовий широкий, низький, з двома дверима розважальний центр і додати третю двері, щоб зробити 70-дюймовий широкий медіа-центр, щоб він зовсім вписується в моєму просторі? Або. Що це буде коштувати, щоб налаштувати цей обідній стіл, зробивши верхню вишня і підстава? Або. Чи можете ви зробити мені XL двоспальне ліжко, яка вимірює 82 дюймів в довжину замість звичайного 76? Або. Чи можна буде налаштувати комод, зробивши його ширину в три дюйми коротше, щоб вона підійшла в невеликому просторі між двома вікнами в моїй спальні? Або

Я вважаю за краще все природні, звичаї, ручної потер, обробку маслом. Чи буде доплата для цього? Не соромтеся запитати про будь-якій кількості налаштувань, пов'язаних з меблями, розміри, форми, дерева і типи тканин, столярні характеристики, окантовка варіанти, стилі ніг і багато іншого.

Тут Ви повинні використовувати значення існуючих конструкцій компанії, запросивши зміни, а не просити меблевого-мейкера, щоб почати з нуля, на новому дизайні. Оскільки більшість меблевиків можуть зробити кожен предмет на замовлення, а не будувати масове кількості одного і того ж, вони, як правило, раді налаштувати свої проекти, часто без будь-якої додаткової оплати.

Якщо ви не можете знайти місцевих виробників меблів , спробуйте пошук в Інтернеті за побудову на замовлення меблів. Багато малі компанії пропонують онлайн-інструменти, які дозволяють налаштувати їх меблі, щоб створити свій власний унікальний замовлення меблів або за невелику додаткову плату. Ви будете здивовані, як тільки ви подивіться який доступною може бути розкіш на замовлення.

Так що творчий підхід! І почати роботу над цією їдальні або спальнею макіяж яких ви відкладали, побоюючись високих цін і перевитрати коштів. В результаті Ви будете просто в захваті від отриманого результату і додаткового бонусу вищої якості, що характерно для побудови замовний меблів. Тільки переконайтеся, що ваші проекти поза часом, тому що ваша нові меблі ручної роботи буде побудований на все життя.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
15 + ? = 23
Введіть капчу*