Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Рожева меблі для Вашого будинку.

меблі з рожевого дерева

Рожева меблі для Вашого будинку.

Якщо ви любите складну і оригінальні меблі для вашої вітальні або створювати в кімнатах багатий вигляд з темного полірованого мистецтва, то ви, можливо, захочете покласти своє око на палісандру. Sheesham, як його називають на півночі через його темного кольору, він є найстарішим видом деревини, це роялті деревина, яка використовується в палацах. "Причина цього проста. Вона була відома своїм багатим і блискучим зовнішнім виглядом" - пояснює Масрур Ахмед з ремісничого центру розвитку.

Сила і краса. Рожеве дерево, також переважно для виготовлення меблів. Воно довговічне і міцне. Такі якості дуже потрібні для меблів в будинку, крім них в рожевого дерева є ще воно але не чудова якість – воно довго дозріває. Меблі з рожевого дерева служить, по крайней мере, в два рази довше ніж будь-який інший вид деревини, тому що вона дозріває протягом 75 років у порівнянні з меблями з тикового дерева в 25 років. Складність роботи над виготовленням меблів з рожевого дерева підвищується при - палісандр. Найменша форма різьблення може бути зроблена на палісандр знову через міцності цієї деревини. Інші різновиди дерева можуть зламатися. Тільки меблі з горіхового дерева може витримати таку обробку.

Просте обслуговування. Меблі з рожевого дерева, обробляється хімічно, щоб зробити її стійкою до різних видів жуків і комашок, перш ніж вона буде продана. Жодна інша деревина на всі 100 відсотків не володіє такою стійкістю до жукам і термітів. У різних музеях по всьому світу палісандр комоди і шафи, столи і стільці стоять в безпеки протягом багатьох років. Це – доказ міцності таких меблів і воно полягає в тому, що меблі довгий час використовувалася а зараз знаходитися в музеях і ніщо їй не шкодить. Меблі з рожевого дерева - водостійка, тому її можна мити мильною водою. Треба тільки регулярно чистити її сухою тканиною. Хоча це дорого, це варто того.   Тому багато хто радить купити меблі в вітальню з рожевого дерева. Це якраз один з найвигідніших способів інвестицій!  

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 29
Введіть капчу*