Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Різноманітність приставних столиків і можливостей їх використання

Приставні столики - це надзвичайно зручний меблевий аксесуар для самих різних приміщень. Вони прекрасно вписуються в житлові кімнати, спальні, передпокої, торгові зали, готельні холи або офіси.

Можливості для їх використання, в тому числі і в якості елемента оформлення інтер'єру, безмежні, а ідеї - невичерпні. І вони обов'язково надають будь-якому приміщенню певний "щось", розставляють акценти і підкреслюють стиль. При цьому приставні столики - це зовсім невеликі предмети меблів, функціональність яких випливає з їх же назви.

Ці красиві і практичні столики можуть виконувати найрізноманітніші завдання і використовуватися в безлічі варіантів. Так в житловій кімнаті вони можуть виконувати роль підставки для книг або для телефону, в коридорі - для ключів або сумочок, в спальні - для окулярів, книжки і настільної лампи. Іноді вони використовуються не зовсім за призначенням, але теж зручно: в якості додаткових стільців або лавок.   І при цьому зазвичай приставні столики не тільки практичні, але і красиві.

Матеріали і кольори

Безмежно також і різноманіття дизайну приставних столиків. Вони завжди залишаються привабливими, незалежно від того, виготовлені вони в класичному стилі, т. Е. Повністю з дерева, з цінних порід деревини, скла, пластику, металу, бамбука або з абсолютно невідомих інноваційних матеріалів.

І , зрозуміло, в цих предметах меблів, різні матеріали можуть успішно комбінуватися і поєднуватися один з одним. Абсолютно різними можуть виглядати і їх поверхні. Кожен такий столик гарний по своєму. При цьому свою роль можуть грати і різні їх забарвлення. Колірна палітра простягається від деревних тонів до густих чорних, від яскравих і свіжих помітних фарб до помірних варіантів, а також до хромового або мідного блиску.

Різноманіття форм і способи залучення уваги

Форми приставних столиків теж свідчать про безмежну креативності цього аксесуара. Кожен може вибрати для себе круглі, овальні або незграбні столики, деяким більше подобаються вигнуті ніжки, а то і взагалі справжні витвори мистецтва з багатими візерунками і інкрустаціями, які навіть рука не піднімається використовувати за їх прямим призначенням. Але, як би там не було, приставні столики часто стають точкою, концентрує на собі увагу. Особливим видом приставних столиків представляються так звані парні столики. Ці столики примітні тим, що відразу кілька столиків можуть засуватися один в одного або один під одного. Цінність їх полягає в тому, що поки вони не використовуються, займають в приміщенні мінімум місця.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
9 + ? = 11
Введіть капчу*