Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Розкладні столи трансформери і функціональні меблі

Розкладні столи, трансформери і функціональні меблі  

   Модульна корпусні меблі

Сучасне бурхливий розвиток технологій проникло в кожен куточок нашої" цифровий "життя. Сьогодні все стає автоматизованим і більш функціональним, винятком не стала навіть наші меблі.

Сучасні виробники кажуть, що здатність меблів до трансформації - дуже важлива. Тому деталі інтер'єру виконують кілька функцій.

Розширенню функціональності предметів інтер'єру сприяло небажання пересування меблів по всьому приміщенню. Попередниками нинішніх модульних систем були комоди-скрині. Вони легко транспортувалися, вміщували достатню кількість речей і гармонійно виглядали в будь-якому інтер'єрі.

Бум на здатним до різних трансформацій меблі, стався в минулому столітті, коли в містах почали з'являтися новобудови. Болісний для багатьох квартирне питання змінився аналогічним - інтер'єрним. Виявилося, що облаштувати простір без втрати квадратних метрів непросто. Саме тоді на допомогу прийшли меблевики з розкладними диванами, розсувними столами, у них були також: дивани та крісла , кутовий диван ліжко , м'які меблі - атрибути домашнього затишку.

Прості дизайнерські маніпуляції   зробили справжню революцію в меблевому бізнесі. Секрет кожного предмета-трансформера   криється в його конструкції. Багато виробників пішли далі, випускаючи колекції, в яких елементи різних предметів легко компонуються один з одним - новий великий елемент. Але головне залишається за основним модулем і системою механізмів.

в останні роки виробники демонструють кухонні модулі, що інтегруються в будь-який простір і змінюють свій зовнішній вигляд. Ряд виробників оснащують моделі своїх меблів за умовами сучасності, інтегруючи в них планшети, музичні плеєри та системи управління.

Трансформери - результат   праці розробників, продумано все   деталі. Розміри і пропорції розраховані до міліметра, а предмет (м'які меблі, офісні меблі, меблі для ванної) - єдиний злагоджений механізм, на чільне якого покладено функціональність і універсальність. Можна просто згадати розкладні обідні столи, функціональність їх на висоті.

Модульна корпусні меблі , багатофункціональна м'які меблі , столи трансформери незамінні і вірні друзі в облаштуванні і надалі перетворенні простору. Сьогодні не обов'язково бути власником малогабаритної квартири, щоб, економлячи простір, придбати предмети з хитромудрими технічними складовими. Здатність йти по життю легко уособлює не тільки спосіб мислення, а й побут. Звідси і прагнення до періодичних змін інтер'єру, завдяки використанню прихованих від стороннього ока можливостей предметів меблів.

Основна вимога до нових концепцій - випереджати временя. З цього боку виготовлення товарів, здатних до "правильної" трансформації і маніпуляціям різного роду, - безумовний козир в руках виробників меблів. І якщо придбання будинку на колесах комусь здається зухвалою витівкою, то легка на підйом меблі можуть покласти початок значними експериментів.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
14 + ? = 24
Введіть капчу*