Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Популярні тенденції меблів 2014.

купити стильні меблі

Популярні тенденції меблів 2014.

Зміна внутрішніх елементів декору вашого будинку, особливо меблів, може надати йому абсолютно новий вигляд. Він може дати вам відчуття, що Ви живете в іншому місці, не покидаючи старий будинок. Тенденції змінюються майже так само швидко, як мода на одяг. Цей рік приніс багато нових конструкцій і зберіг кілька старих.

Найбільш популярною меблевої тенденцією цього року є розміщення вуличних меблів всередині будинку. Ви можете поставити свою металеву або плетену вуличну меблі в будинку. Але ви повинні бути дуже обережні в розміщенні навколо неї правильного декору. В іншому випадку це буде просто походити на те, що ви просто старий божевільний.

"Унікальний" - слово, яке популярне у дизайні інтер'єру, люди хочуть показати свою індивідуальність навіть в обстановці їхнього будинку. Це призвело до збільшення попиту на замовну меблі. Але « унікальна » меблі поставляється з великим цінником, так що будьте готові заплатити великі гроші, якщо ви хочете купити оригінальні меблі на замовлення .

Зелена меблі. Майже кожна людина в світі стає все більш екологічно свідомим тепер. Люди розуміють, що вони повинні зробити свій внесок, щоб врятувати планету. Це призвело до покупок зелених або екологічно чистих приладів, обладнання та меблів. 2014 зробив ще більш популярною тенденцію купувати перероблені або екологічно безпечні матеріали. Цього року люди взяли більше ризиків з точки зору внутрішньої обстановки їхнього житла. У минулому для гармонії, все в кімнаті повинно було мати, по крайней мере, один загальний елемент дизайну. Відтінок кольору, текстури, конструкцій і все, що може зв'язати кімнату разом. Але тепер люди змішують різні види меблів для досягнення більш свіжого, унікального виду.

Багатоцільова меблі. Більш практичні споживачі хочуть купити меблі, яка служить відразу декільком цілям. Диван, який може бути перетворений в ліжко, коли це необхідно, журнальний столик, який подвоює місце для зберігання або ліжка, які можуть бути перетворені в таблиці. Ці види меблів стають популярними серед молодого покоління. Молоді люди бажають купити меблі , яка може врятувати деякий простір і може бути використана більше ніж для   однієї мети.

Це найпопулярніші тенденції 2014 року. Коли ви вирішите змінити вашу меблі в цьому році, пам'ятайте то згадані вище. Ці тенденції зроблять ваш будинок унікальним і сучасним.   Інтернет магазин меблів « Меблі 7я » пропонує багато цікавих продуктів і забезпечує співвідношення ціни і якості для своїх клієнтів. У нашому каталозі меблів можна вибрати і купити сучасну і стильну меблі .

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
21 + ? = 24
Введіть капчу*