Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Письмовий стіл - меблевий аксесуар для будь-якого віку

Майже кожна людина ще в дитячому віці стає володарем власного письмового столу . У шкільні роки діти проводять за ним чимало часу, виконуючи свої домашні завдання. Дорослі ж використовують такий стіл для письмових та інших офісних робіт, причому стояти вони можуть і вдома, і в офісних і виробничих приміщеннях.

Письмовий стіл зовсім необов'язково повинен бути холодним і чисто функціональним предметом обстановки. Він теж може вносити свій вклад в створення відповідного інтер'єру житла, не перестаючи при цьому бути і робочим місцем того чи іншого члена сім'ї.

Вимоги та відмінні риси

Цікавими представляються сучасні письмові столи, які приховані власними дверцятами і виглядають на перший погляд, як звичайні кімнатні шафи. Але при цьому вони володіють усіма елементами, які необхідні хорошому письмового столу. Всі вони обладнані міцної робочою поверхнею і мають висувну поличку для комп'ютерної клавіатури, місце для принтера та інших важливих периферійних пристроїв. Але для таких столів надзвичайно важливим є висвітлення, тому що відкриті дверцята такого столу нерідко приглушують і затінюють денне світло.

Письмові столи для житлових приміщень

Для житлових приміщень підходять не тільки письмові столи, виготовлені тільки з дерева, але і столи, в яких металеві стійки комбінуються зі скляними поверхнями. А найчастіше такі столи навіть мають перевагу в тому, що вони можуть змінювати свою висоту, для чого передбачені кілька регулювальних рівнів. А якщо до такого столу придбати ще й гарний обертається стілець , атмосфера житлового приміщення робочим місцем нітрохи зіпсована не буде.

письмові столи для класичних офісів

Функціональні письмові столи в класичних офісних приміщеннях можуть використовуватися як окремо, так і в кутових або в здвоєних комбінаціях, наприклад, у вигляді столу для нарад. За бажанням такі столи можуть дообладнати також кабельними каналами та іншими додатковими підключеннями і пристроями. Різноманіття комбінацій дозволяє створити навіть в одному невеликому приміщенні відразу кілька робочих місць.

Дитячі письмові столи

Особливу увагу слід приділяти дитячим письмових столів . Вони, а також купуються до них стільці, повинні обов'язково мати можливість регулювання по висоті, щоб вони могли « підростати » разом зі своїми юними господарями.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
8 + ? = 18
Введіть капчу*