Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Оформляємо порожній кут в квартирі

Що стосовно порожнього кута в квартирі, то він є в деякому сенсі « кошмаром » для дизайнера, адже викликає почуття незавершеності інтер'єру. Найчастіше багато хто з нас ставлять в наявний порожній кут в квартирі квітка у великому горщику або ж стильний торшер . У нашій статті обговоримо інші варіанти, як облаштувати порожній кут в приміщенні з користю.

Місця зберігання

Як правило, в квартирі з невеликою площею дуже часто не вистачає місць для зберігання . Отже, для цих цілей можна з легкістю використовувати саме порожній кут. Тут можна оформити систему полиць або ж шафок, а також організувати маленький домашній офіс. Можливо, розташувати в даному місці кутовий шафа, який займе мінімум простору і подарує більше місця для зберігання, ніж інші його різновиди.

Декор

Звичайно ж, вільний кут можна красиво декорувати. Так, наприклад, тут відмінно розмістяться різноманітні фотографії в рамках, цікаві картини або ж дзеркала, літери, інше. Також в порожньому кутку можна встановити грифельну дошку, щоб писати послання коханому (-ій) або ж приємні слова дітям, піднімаючи їм настрій.

Класика

Багато людей часто оформляють порожній кут за допомогою крісла і світильника або ж торшера, облаштовуючи для себе затишний куточок відпочинку. У разі, якщо крісло розташовується поблизу вікна, то його можна прикрасити яскравими декоративними подушками або ж пледом під колір штор. Таким чином, ви привнесе в приміщення ще й стильний акцент.

Живий куточок

Наступним способом облаштувати порожній кут в будинку є розташування тут різних рослин. Однак варто зауважити, що даний варіант декору вільного кута вимагає уважного підходу. Найчастіше господарі квартир ставлять в цьому місці досить дрібні рослини, які їли помітні за меблями. Також не варто розміщувати в порожньому кутку і великі квіти в горщиках, тому як вони виглядають непропорційно. Запам'ятайте, що дуже важливо грамотно співвіднести розмір рослини, а також розмір кімнати. Прекрасно впишуться в вільний кут фікуси і орхідеї, а також цитрусові дерева, інше.

Освітлення

Отже, якщо вас не влаштовує жоден вищесказаного варіант облаштування вільного кута, то спробуйте заповнити порожнечу з допомогою торшера. Слід зауважити, що дане рішення буде доречно в будь-яких інтер'єрах, тому як створить освітлення саме для певної зони кімнати. Що стосовно класичних стилів, то для них слід вибирати прості торшери. Для стилю лофт підійде кіноспот на тринозі. У кімнаті, оформленої в стилі прованс, декорувати вільний кут можна милим торшером, який йде з квітковим принтом.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
23 + ? = 28
Введіть капчу*