Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Один з найпростіших способів додати вашій кухні новий вигляд - змінити кухонні меблі.

кухонні меблі

Один з найпростіших способів додати вашій кухні новий вигляд - змінити кухонні меблі.

Є кілька варіантів, доступних сьогодні. Найдорожчий вибір, звичайно, буде полягати в заміні шаф повністю ( купити нові шафи ). Але, якщо ваші шафи добре зроблені і в хорошому стані, то інший спосіб більш рентабельний і може бути кращим вибором для вас.

Один з таких варіантів буде перешліфовка шаф. Це включає в себе застосування нового шпону і установка нових дверей і ящиків. Ви також можете зберегти вид шафи поліруванням і   відбілюванням   (брудний і дорогою процес з іноді невтішними результатами).   Хороший варіант був би відполірувати ящики, або картини або фарбування меблів, ці варіанти можуть бути найбільш економічно ефективним з усіх, і пропонують найбільшу віддачу від своїх інвестицій. Але вони не завжди можливі.

Рестайлінг кухонних меблів .   Для професійної обклеювання ваших меблів потрібно буде видалити дверцята шафи, фронтальні ящики і фронтальні панелі апаратного забезпечення. Потім тонку плівку обертають навколо знятих елементів і інших частин кухонних меблів. Плівка може бути обрана з широкого спектру такого як текстура деревини, чиста біла або улюбленого кольору або обробки. Ламінати, також доступні.

Рестайлінг, також може бути гарною ідеєю для більш великих кухонних реконструкцій. Нові стільниці і підлогу, в поєднанні з рестайлінгом кухонної стінки і шикарного нового виду кухонного обладнання, може творити чудеса. На додаток до надання нових варіантів дизайну, обклеювання може значно поліпшити довговічність кухонних шаф, додавши їй років життя. І не забувайте свої ванні кімнати. Обклеювання шаф і ящиків в цих областях забезпечить значні зміни для цих просторів, теж.

Оздоблення кухонних шаф . Професійне лакофарбове покриття є найбільш недорогим способом щоб дати кухонним шаф нову путівку в життя. Шафи в кольорах можуть бути дуже захоплюючими на кухні: блакитний, світло-пастельний, сірий і сонячно жовтий все можуть створити дивовижні результати.

Однією з останніх тенденцій є поєднання живопису і фарбування в різних областях тих же кухонних шаф, або пляма двох різних кольорів. Ви обмежені лише вашою уявою!   Якщо   ви   не   переконані ,   який   колір   обрати , будь-який професіонал може запропонувати колірні консультації, або ви можете отримати пораду від дизайнера інтер'єру.  

Рестайлінг малого і середнього розміру кухні займе близько трьох днів. Великі робочі кухонні місця будуть займати від трьох до п'яти днів. Якщо у вас є інші кімнати із застарілою меблями - ці меблі має можливість бути пофарбована в той же час, що і ваші шафи, додаючи будинку новий вигляд.

 

 

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
36 + ? = 40
Введіть капчу*