Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Облаштування дитячої кімнати - корисне дозвілля вагітної жінки

Вільний час до народження дитини майбутні мами повинні постаратися використовувати максимально раціонально. Однією з головних задач, які повинні бути вирішені до народження малюка, є організація місця, де буде жити дитина. Перший час, природно, новонароджений буде знаходитися поряд з мамою, але вже дуже скоро йому знадобиться своя кімната. Часу у мам з маленькими дітьми на ремонт, оформлення і облаштування дитячої кімнати практично не буде зовсім, особливо, якщо не буде допомоги бабусь або няні.

Тому, дитяча кімната повинна бути готова ще до появи на світ її мешканця . Якщо кімната буде облаштовуватися в новій квартирі або будинку, то постарайтеся вибрати максимально підходяще приміщення. Кімната повинна бути світлою, досить просторій, теплої й тихої. Якщо ж вибирати вже не доводиться, постарайтеся під час ремонту забезпечити гарну ізоляцію тепла і шуму. По можливості в дитячій кімнаті новонародженого повинен бути зроблений свіжий ремонт. Під час його проведення слідкуйте за тим, які використовуються будівельні матеріали. Все повинно бути екологічно чистим і безпечним. Всі конструкції не повинні нести загрози життю і здоров'ю дитини.

Якщо немає можливості зробити в дитячій кімнаті ремонт, то подбайте хоча б про якісну і всеосяжної генеральному прибиранні. Її можна виконати самостійно, а можна скористатися послугами клінінгових компаній. Коли приміщення дитячої кімнати готове, так би мовити, відповідно до санітарних норм, потрібно подумати про відповідному дизайні інтер'єру. Ті, хто знають стать майбутньої дитини, можуть вибрати відповідно більш відповідні кольори для хлопчика або для дівчинки. Для тих, хто займається облаштуванням кімнати завчасно, краще вибирати нейтральні, бажано, світлі тони.

Білий колір, наприклад, завжди асоціюється зі здоров'ям і чистотою. Меблі білого кольору відмінно підійде для дитячої кімнати. Стіни можуть бути виконані в легких пастельних тонах, що в майбутньому підійде для дитини будь-якої статі. Уникайте занадто яскравих і давили квітів і фарб, які будуть негативно діяти на дитячу психіку. Купити дитячі меблі можна поступово в міру необхідності, хоча куплені меблі одній колекції буде виглядати набагато ефектніше. Облаштування дитячої кімнати – відмінний і необхідний вид дозвілля жінки, яка чекає на дитину.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
19 + ? = 26
Введіть капчу*