Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Наш будинок: поговоримо про роль декору в інтер'єрі

Що робить інтер'єр вишуканим, красивим і затишним? Це і облицювання стін, і правильно підібрані меблі, і продумана колірна гамма. Однак саме аксесуари і декор роблять приміщення колоритним, надають йому особливу атмосферу.

Аксесуари, як правило, виконують декоративну роль. Що ми називаємо домашнім декором? До декору можна зарахувати речі з текстилю, наприклад, завіси, штори, скатертини, диванні подушки, тканинні серветки, покривала і не тільки. Текстиль грає чималу роль в загальному вигляді приміщення. Якщо кімната виконана в нейтральних тонах, то барвисті штори насиченого кольору, візерункове покривало або кілька диванних подушок з пензликами внесуть до приміщення яскравий штрих. А серветки з ніжними візерунками і природним орнаментом зроблять вашу кухню затишною. До речі, купити декор для будинку можна на нашому сайті.

До декоративних предметів можна віднести і такі аксесуари, як годинник, дзеркала, різні сувенірні шкатулки, свічники, коробочки і скриньки для зберігання дрібних речей, вази, кашпо, фігурки тварин. Кімната без цих предметів виглядає « голою ». Витончене дзеркало в срібній оправі перетворить вашу спальню в затишне будуар. Годинники можуть бути вишуканим аксесуаром. Наприклад, старовинний годинник із зозулею зроблять інтер'єр більш затишним. Годинники з нержавіючої сталі і пластика прикрасять приміщення в стилі хай-тек. Не обійтися і без милих шкатулок для зберігання ваших коштовностей. Зараз в фаворі коробочки і шкатулки, виконані в техніці скрапбукінг, прикрашені намистинами, стеклярусом і бісером, обшиті декоративною тканиною і обклеєні красивим картоном. Надати приміщенню романтичний ореол здатний витончений латунний або мельхіоровий свічник, виконаний під старовину. Те ж стосується ароматичних декоративних свічок, які огортають будинок приємними запахами. Що стосується сувенірів, то ви напевно привозите з поїздок різні милі дрібнички у вигляді фігурок тварин, наприклад, індійських слонів, посипаних дорогоцінними каменями, загадкових кішок з ебенового дерева. Всім цим речам неодмінно потрібно знайти своє місце в будинку, і тоді кімната буде виглядати наповненою і живий. Можна розташувати їх скупчено, наприклад, на вашому журнальному столику, а можна розставити по різних місцях.

Окреме слово варто сказати про квіти і вазах. Не секрет, що саме квіти надають інтер'єру свіжість. Це може бути благородна орхідея в дизайнерської вазі, яка буде чудово виглядати на вашому туалетному столику. Це може бути букет довгих різнокольорових троянд, що стоять в підлогової вазі з витонченим малюнком. Добре прикрашають будинок мініатюрні букетики польових квітів в маленьких круглих вазах, які слід розставити по всьому будинку.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
14 + ? = 20
Введіть капчу*