Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Найбільш поширені мотиви в дизайні меблів

Сучасні дизайнери для створення неординарних рішень все більше схиляються до демократичного різностильові образу оформлення меблів. Зовнішній вигляд меблів може поєднувати в собі класичну стародавність з яскравими деталями Сходу або з особливостями національного стилю. Оздоблення сучасного будинку може бути різноманітним. У дизайні інтер'єру можуть бути присутніми ренесансні штори, живописні панно, портики, циновки з бамбука, кришталеві люстри, плетені крісла та інше. До цієї різнобічної фантазії цілком можна підібрати меблі з модних салонів. Основні напрямки в сучасному дизайні з виготовлення меблів припускають комбінаторний тип з прихованими скриньками.

У зовнішньому вигляді сучасних меблів можна побачити мотиви предметного відображення. Тут ми можемо розглянути цілком конкретні предмети, фігури або вигляд тварин. Успішно продаються дивани в формі губ, столи в формі серця, комоди в формі корсета, бра з зображенням відкритого ока та інше. Уяві і фантазії меблевих дизайнерів просто немає меж. Деяка меблі зображує привабливих тварин і неповторні рослини. Наприклад, ліани тропічні або лілії величезного розміру.

Дизайнери пропонують меблі з великою кількістю всіляких ніш, прихованих поличок і шухлядок. Полички можуть бути заховані в журнальному мініатюрному столику. Столик може збільшуватися в розмірах, розкладаючись на всі боки, оголюючи своє внутрішнє вміст з шухлядками. У підлокітниках крісел і диванів можуть бути заховані висуваються лотки, в яких ховають міні-бари. У кухонних гарнітурах розташовується найбільша кількість різноманітних полиць і ящиків, всіляких додаткових пристосувань для кухонного начиння і посуду.

Меблі, що збирається за принципом конструктора, демонструє сучасний напрям в меблевій промисловості. Меблі стали робити багатофункціональної. З одного предмета легко можна отримати щось з іншим призначенням. Наприклад, з дивана легко можна отримати двоярусне ліжко, а з тапчана - диван. Такий підхід до створення меблів економить простір житлового приміщення.

Кольорову гаму сучасних меблів дизайнери пропонують застосовувати в теплих тонах. Орнаменти та малюнки на оббивних матеріалів м'яких меблів вітаються із зображенням садових або польових квітів. З однотонних кольорів в моді зараз ніжний молочний, насичений кавовий, гірчичний кольору. Декорація меблів може бути в самих різних поєднаннях. Шкіряні дивани прикрашають хутром, штори шиють зі стразами, воланами з синтетики прикрашають багаті покривала. Абсолютно різні фактури чудово гармонують в поєднанні між собою. Дуже модно мати в своєму житлі прозорі стільці, обідні столи. Крім того, це ще дуже красиво.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
23 + ? = 29
Введіть капчу*