Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

М'які меблі в Севастополі

Меблі в Севастополі

меблі в Севстополем

Ми всі тягнемося до тепла і безпеки. Ми збережемо домівку лише там, де відчуваємо себе вільно і затишно – серед знайомих стін, в улюбленому м'якому кріслі з газетою, в кокетуванні перед дзеркалом. Бажання знайти комфорт так знайоме всім нам! Скинь тяжкість повсякденних турбот, пробок, розпеченого асфальту – ти знайшов найкраще з того, що шукав.  

Магазин м'яких меблів « Меблі 7я » в Севастополі - щедрий на добрі поради магазин меблів у всьому Криму. Консультанти з високим почуттям стилю запропонують вам свіжі рішення домашнього затишку, дадуть волю вашої творчості і з любов'ю розкажуть про кожну річ, що впаде в око вам. Однак приємний вибір – тільки за вами.  

Але ж тут є, з чого вибирати. Вишня, горіх, слонова кістка … Може бути, шкіра? А, може бути, дерево? Найголовніше –   м'які меблі від « Меблі 7 я » в Севастополі завжди красива і зручна. Добродушні великі диванчики, сувора класика лакованих стільців, пружинисті ліжка – все, що вам сподобається, буде віддано вам з побажанням добра і гарантією якості. Тут продається меблі, яка органічно увійде в ваш інтер'єр і не займе зайвого місця.  

Що дуже важливо: тутешнє привітність коштує недорого. Тут розуміють, що працюють для людей. І, коли ви зробите свій вибір, вам по-хазяйськи важливо знову протягнуть руку допомоги: якщо необхідно, доставлять покупку в ваш будинок. Приємно здивують Вас акції і знижки. Ну і, звичайно, ж ми даємо гарантію на м'які меблі 3 роки.  

Тут стежать за модою в світі меблів, але не дотримуються їй сліпо. Найголовніше – це краса.

Коментарі
Света
Были в магазине на Острякова. Заказали стенку польскую.Ждемс. Отпишемся ))
Jack
+1
Ветал
И мы были в Капитане. Заказали кровать у ребят. Таких цен как они не дает никто в Севастополе + гарантию 3 года сказали. Вообще супер.
Людмила К.
Да, верно. Мебель у ребят действительно на любой вкус. Мы уже были с мужем в салоне в Севастополе. И не удержались и купили угловой классный диван.
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
12 + ? = 13
Введіть капчу*