Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Дизайн прихожей: робимо інтер'єр комфортним і гармонійним

Хоча ще півстоліття тому інтер'єру вітальні було не прийнято надавати особливого значення, тепер для досягнення затишку багато хто готовий пожертвувати часом і зусиллями. Незважаючи на сформовані упередження, зробити передпокій дійсно красивою неважко.

Кольори

Загальне враження складається з обраної колірної гами стін і підлоги. Соковитий і емоційний варіант передпокої ніколи не буде виглядати сумно і темно, тому сміливо можна застосовувати помаранчеві, яскраво-бордові, насичено-жовті тони. Бежеві та шоколадні відтінки теж забезпечать комфортне перебування в передпокої. Вважається, що кольори землі сприяють заспокоєнню. Подібний інтер'єр, втім, буде відрізнятися деякою динамічністю, якщо використовувати на підлозі плитку різного розміру – від дуже великої до дрібної, з якої можливо створити мозаїку.

Освітлення

Практично скрізь передпокій є найбільш малоосвітлених частиною квартири. Якщо є можливість, краще, звичайно, зробити доступ денного світла, але можна і зробити додаткове підсвічування двері. Парні бра відмінно підкреслять загальний життєрадісний тон обстановки. Яскраве світло в передпокої може засліплювати, тому треба розглянути організацію точкового світла. На стелі вбудований світильник яскраво висвітлює простір і в той же час випромінює розсіяне світло, який не дратує очі. Подібний лаконічний стиль практично виключає наявність будь-якого декору, що значно спрощує дизайн передпокою.

Меблі

Гармонія природних матеріалів може замаскувати багато недоліків. Але і про деяку логіку при роботі з простором не потрібно забувати. Якщо вам не до душі захаращена меблями кімната, ви любите простір, без мінімуму меблів ви все одно не обійдетеся. Ось тоді і буде потрібно практична банкетка і шафа-купе, що допомагає заощадити місце. До практичних меблів відноситься будь-які меблі, яку можна трансформувати або розбирати і користуватися її частиною. Зокрема, столик-трансформер може вдало зіграти роль консолі. Якщо повісити над ним дзеркало, він прекрасно замінить трельяж. З контрастними гарнітурами варто бути обережніше. Вони мають свої переваги і недоліки. Якщо контрасту багато, він може зруйнувати композицію і загальна картина втратить свій вигляд. Традиційний контраст чорного і білого, темного і світлого дозволяє домогтися ще більшої виразності форм, додає строгість інтер'єру і загальний стиль. Щоб не перестаратися з швидкою зміною кольорів і не створити психологічну напругу, краще звернути увагу на контрастне заповнення корисних пустот. Тоді гармонія кольору і декору увійде в оптимальний баланс, який наповнить затишком будь-яке приміщення.

Купити меблі в Одесі можна на нашому сайті.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
17 + ? = 25
Введіть капчу*