Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Що робить меблі зеленої меблями?

Стійкі матеріали екологічної меблів

 купити меблі

Звичайно, перше про зеленої меблів : переконавшись, що матеріали є стійкими, тільки тоді купуйте меблі (екологічну ). Стійкі засоби збереження екологічного балансу, що не виснажують важливі природні ресурси. А   при виборі лісу (дуб, бук) і інших матеріалів (для меблів), які ростуть швидко або які були перероблені після інших цілей, це кращий спосіб. Поновлювані джерела деревини, що сертифікована, дозволяє без питань підібрати меблі, і ви можете весело   жити з чистою (меблеві) совістю і з комфортом. Бамбук - супер, швидко зростає, трава - яка завжди в достатку, і меліорованих тик-це відмінний вибір.

Повторне використання матеріалів меблевих

Зберігання матеріалів, вже є в циклі повторного використання їх, це   дуже   навіть ефективний спосіб   управління перевиробництвом і що б скоротити відходи від меблів до мінімуму. Хороший антикварний магазинчик або "блошиний" ринок   - знахідка що може додати (своїми меблями - стільцями, диванами, столами) унікальний   аромат стилю для вашого будинку.

Проектні групи ,   часто рекомендують мати єдиний (фамільний)   в своєму роді стілець від іншого десятиліття, красиво зроблений буфет вашої бабусі, або стару мідну ліжко в сучасній обстановці, щоб створити більше індивідуальності.

Летючі меблеві органічні сполуки

Так, напевно, багато хто має уявлення або непогано знайомі з екологічно   (Зеленими) чистими матеріалами і скороченим, повторним використанням, "Recycle" давайте поговоримо про   ЛОС.   Л.О.С.   означає "летючі органічні сполуки", якими є обробки, клеї, покриття, сполучні речовини, антипірени і пляма превентори, які зазвичай використовуються в комерційних меблевих процесах.

Чим менше хімречовин, таких як формальдегід та інших смертоносних елементів, в   "Чистої" меблів , тим краще це для нашого дорогоцінного здоров'я і   сучасного   навколишнього світу. Як очевидно, ми часто не можемо згадати, що хімічні речовини,   невидимі і їх   запах часто не відчуваємо. Запитувана компанія - якщо її меблі з дуже низьким вмістом   Л.О.С. і   оббивкою меблевої , що є органічною або переробленої, це є ключовим, в тому щоб запобігти введенню шкідливих хімічних речовин в наші будинки і   навколишнє середовище.

Органічні і неочищені волокна матеріалів для меблів.  

Використання органічних, необроблених волокон - ще один найважливіший аспект в виготовлення меблів , що може зберегти нашу Землю,   наскільки це можливо, а також наше колективне здоров'я. Синтетичні матеріали   і рослини, які були "підняті" з хімічними речовинами не роблять нічого доброго, щоб допомогти нам з поліпшенням повітря, чистого водопостачання і чистого повітря, яким ми хотіли б дихати кожен день.  

Коли ви думаєте   тільки   про бавовні, це дуже страшно. Звичайне бавовництво використовує до 40% шкідливих пестицидів, гербіцидів і добрив для виробництва. Якщо оббивка вашої меблів - з чистого, органічної, необробленого бавовни, ви сприяєте дуже серйозну проблему.

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 29
Введіть капчу*