Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Виберіть універсальну меблі з частин, що будуть рости і збільшуватися разом з дитиною.

дитячі меблі Алушта Коли Ви в процесі очікування нового дитини у вашій родині, важливо обміркувати   майбутнє і вибрати універсальну і   зростаючу меблі для   дитячого приміщення. Хоча ви, ймовірно, перевантажені турботою про речі (меблів, одягу), що потрібні для вітання нового малюка, а якщо ви ретельно виберете меблі (ліжечко) і будете планувати покупку потрібних речей для малюка - в той час, коли малюк стане великим дитиною, у нього - та ж ліжко, і все обов'язкові речі - не тільки меблева економія.

Ліжечко, що ви так любовно хочете купити, малюк може перерости блискавично.   І ця мила   ліжко - колиска стане історією, як тільки підгузники, відійдуть у минуле.

Як же створити обстановку, яка буде рости паралельно з вашим" бейбіком "? Виберіть предмети інтер'єру (меблі), які будуть перетворювати   себе в період   від дитячого харчування до старшокласника.

Ви можете робити ремонт кожні 2 може 3 роки, купуючи необхідні столи,   стільці, а також ліжко для зростаючого "бейбіка". Або можете передбачити ситуацію заздалегідь і купити меблі, що буде відповідати габаритам чада поза дитинства. Скориставшись такою меблями, це - економічний сенс і здоровий.

Кімната,   що повинна бути універсальною (адаптується) протягом років повинна бути оснащена меблями і аксесуарами, які можуть рости, зміняться, і адаптуватися до габаритів дитини і необхідним йому функцій.

Меблеві дизайнери створили шпаргалки, які легко конвертувати в молодші ліжка, невеликі дивани, кушетки, дивани , а пізніше і в одн оспальние ліжка . Більшість таких меблів надають комплекти розширення   для бічної стінки ліжка.

Ліжка малюка менше , ніж двох або односпальні ліжка. Вони часто розробляються з піднятими сторонами, щоб діти не викочувалися. Але їх можна трансформувати.

Наприклад, дитяче ліжечко вашої дитини - тут можна видалити гратчасті боку цієї ліжечка, а потім, ще може бути створена невелика кушетка або диван. Кушетка робить зовнішній вигляд ліжечка   привабливим для дітей, коли вони стають старше. При приміщенні біля стіни такі меблі відкриває   ширші можливості для активних ігор. Багато, також, пропонують додаткове ліжко на коліщатках (її приставляють до основному ліжку), для забезпечення дитині ночівлі легким та комфортним.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
20 + ? = 25
Введіть капчу*