Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Подовжена ліжко?

Подовжена ліжко?

 алупка меблі

Подовжена двоспальне ліжко - негабаритна ліжко призначена для більш високих підлітків. Ці довгі ліжка можуть бути придбані в звичайних "нерухомих" магазинах або онлайн, але їх важче знайти, ніж стандартні короткі ліжка. Подовжені односпальні ліжка часто присутні в гуртожитках коледжу.

Стандартна двоспальне ліжко або односпальне звичайне ліжко, вони не настільки великі. Ложе призначене для 1-го людини: 39 дюймів (100 см) ширини і 75 дюймів (190 см) довжину. Ці типи ліжок популярні для дітей, і часто зустрічаються кушетками і розкладними ліжками. Постільна білизна легко знайти для звичайному ліжку.

подовжена двоспальне ліжко дуже поширена в коледжі в кімнатах гуртожитку. Ці ложа мають однакову ширину (стандартну), але вони на п'ять дюймів (близько 13 см) довше. Ці ліжка легко помістяться в невеликій кімнаті, вони ж як і раніше вузькі а додаткова довжина допомагає розмістити довгих підлітків   більш комфортно.

Звичайно важче знайти постіль для подовженою ліжка. У магазинах, додаткові довгі листи (матраци) легше знайти в кінці літа, під час   продажів до школи. Ви також розшукайте листи для цього типу ліжка онлайн.

Деякі пропонують використовувати подовжену двоспальне ліжко в готельному номері. Якщо ви купуєте дві 1-но спальні, їх складіть разом і створюєте двоспальне ліжко. Майте на увазі, якщо ви купуєте подовжений матрац, вам знадобиться новий каркас ліжка, щоб розмістити матрац . Більшість (нестандартних) матраців магазини будуть     віддавати за невеликі гроші, а також   безкоштовно з покупкою нового ложа.

Найпопулярніші розміри для пар є: королева і двоспальні. Двоспальні ліжка це 60 дюймів на 80 дюймів (152 см X 203 см). Стандартні двоспальні ліжка доступні такі: 76 дюймів на 80 дюймів (193 см X 203 см). Довгі ліжка : 72 дюймів на 84 дюймів (182 см X 213 см).

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
31 + ? = 35
Введіть капчу*