Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Чи варто використовувати на кухні вбудовану техніку: всі за і проти

Кожна господиня мріє про високотехнологічної кухні з сучасними приладами, які будуть робити побут неймовірно легким і навіть приємним. Саме тому багато обзаводяться технікою, що вбудовується, яка відповідає всім останнім тенденціям моди. Але чи завжди покупка виправдовує вкладення? Для того, щоб це зрозуміти, необхідно об'єктивно порівняти всі переваги і недоліки об'єкта.

Плюси вбудованої техніки

Коли мова заходить про вбудованих приладах, на перший план виходять асоціації з функціональністю, компактністю, естетикою та іншими позитивними моментами. Це й не дивно, адже плюсів у такої техніки більше, ніж мінусів.

Ергономічність

вбудована техніка створюють профільні фахівці, які до дрібниць продумують форми і конструкції приладів, а також до міліметра розраховують розміри кожної деталі. Саме тому готові моделі можуть похвалитися неймовірною ергономічністю - їх можна дуже компактно розмістити в будь-який кухонних меблів. Вбудована техніка не займає багато місця, тому може використовуватися навіть в самих малогабаритних приміщеннях.

Універсальність

Завдяки своїй здатності « ховатися » в меблів і залишатися малопомітними, що вбудовуються прилади можуть використовуватися в будь-якому інтер'єрі. Не важливо, виконаний кухонний фасад в стилі прованс, хай-тек або кантрі - місце такої прогресивної техніки знайдеться скрізь.

Функціональність

Не можна не відзначити таку перевагу вбудованої техніки, як багатофункціональність. Кожен прилад цієї категорії здатний виконувати відразу кілька завдань. Наприклад, в сучасному духовій шафі з секційної конструкцією можна одночасно готувати кілька страв. А деякі вбудовані посудомийні машини можуть не тільки чистити посуд, але і сушити її. Такі багатофункціональні прилади істотно економлять час домочадців.

Актуальність

Вбудовувані побутові прилади - це ультрамодно і стильно. XXI століття - епоха саме такої техніки, тому вона знаходиться на піку своєї популярності. Обладнати свою кухню прогресивними приладами - значить бути в тренді актуальних тенденцій.

Мінуси вбудованої техніки

Перед тим, як відправитися купувати вбудовану техніку, потрібно об'єктивно подивитися і на всі її недоліки. Це допоможе зрозуміти, наскільки доцільним буде придбання в вашому конкретному випадку.

Висока ціна

Виробництво вбудованої техніки дуже витратне, тому і ціна виробів на виході виходить аж ніяк не маленькою. До того ж, прилади користуються великим попитом, що також додає вартість. Ще одна стаття витрат - меблі , яку, в більшості випадків, потрібно спеціально замовляти під конкретну модель техніки. Таким чином, щоб обладнати кухню вбудовуваними приладами, потрібно серйозно витратитися.

Складність ремонту

Незважаючи на те, що сучасна техніка відрізняється довговічністю, ніхто не застрахований від того, що одного разу якась деталь, що вбудовується печі або холодильника не прийде в непридатність. У такій ситуації не обійтися без професійного майстра, так як власноручний ремонт може призвести до ще більших негативних наслідків.

Статичність

Після установки техніки її не можна буде перемістити ні на міліметр, адже кожен прилад надійно фіксується в меблів. Переставити шафи з технікою теж не вийде, так як це призведе до порушення цілісності роз'ємів і комунікацій. Вбудовувані прилади - затія на довгі роки, яка підходить тільки тим, хто готовий десятиліття спостерігати на кухні одну і ту ж планування.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
7 + ? = 12
Введіть капчу*