Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Секретер - майже забутий і знову відроджений предмет меблів

Більшість сучасних міських квартир не можуть похвалитися дійсно великими розмірами. І кімнати в оселях зазвичай спроектовані так, що місця для окремого домашнього офісу просто не залишається. Але де ж тоді можна виконувати роботу творчу або пов'язану з написанням, твором і іже з ними? Звичайно, можна без особливих фантазій поставити у вітальні безликий письмовий стіл, але в більшості випадків такий об'єкт виглядає не дуже добре, виглядаючи якимось чужорідним тілом.

А ось секретер інтегрується в красиву і стильну обстановку вітальні набагато краще, ніж письмовий стіл , тому що він абсолютно не надає житловому приміщенню присмаку офісу . Поставлений у стіни вітальні секретер виглядає абсолютно органічно і до будь-якого стилю вітальні або іншого житлового приміщення можна підібрати секретер відповідного виду, кольору і розміру.

Напевно, сподобається секретер і тим, хто захоплюється антикваріатом і історією, тому що такий предмет обстановка з'явився в багатьох будинках представників дворянства і купецтва ще багато століть тому. І, як і в ті далекі часи, все пов'язані з листом домашні роботи, можна виконувати за секретером, з тією лише різницею, що в наші дні більшість напевно воліє робити свої записі не гусячим пером на папері, а з допомогою сучасних ноутбуків або нетбуків.

Більшість ящиків і скриньок секретерів мають кришки, які можна відкривати і замикати. Це дозволяє захистити свої письмове приладдя і записи від цікавих поглядів, але при необхідності їх можна швидко дістати. Якщо у вітальні немає достатньо місця, секретер цілком можна поставити і в спальні. Більш того, місце для секретера цілком можна знайти в дитячій або підліткової кімнаті, так як випускаються і сучасні модифікації цього меблевого аксесуару, який припаде до душі і молодим людям.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
21 + ? = 24
Введіть капчу*