Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Ремонт меблів з листяних порід дерев.

 ремонт дерев'яних меблів

Ремонт меблів з листяних порід дерев.

Це поганий день, коли собака вирішить практикувати свої навички дряпання на масиві дуба з якого складається обідній стіл і перекине вазу, повну води, в процесі. Цей день ще гірше, коли постачальник в поспіху зроблять вм'ятину в книжковій шафі і коли кілька молодих гостей на дні народження 3-річної дочки вирішать видряпати щось на твердій дубової меблів. Це не кажучи вже про невідкритих винних плямах на журнальному столику! Дратує, так? Ні, - ви будете здивовані почути таке.

Дерев'яні меблі або будь-який продукт листяних порід - за самою своєю природою міцні і надійні, але у них немає імунітету від дивного нещасного випадку а, як ми знаємо, аварії трапляються. Однак, меблі листяних порід розроблена і виготовлена ​​на дуже високому рівні, і ремонт меблів листяних порід не є складним завданням .

Ремонт меблів, подряпини .  

Небажана дії собаки її кігтями або зубами, дрібні подряпини нанесені часом, глибокі вибоїни і пошкодження водою вимагають різних рішень при ремонті меблів листяних порід. Тимчасове рішення може бути застосоване до дрібних подряпин - тертя їх маслом волоського горіха, це затемнити пошкоджену область. При ремонті меблів листяних порід з більш глибокими подряпинами, віск для меблів відповідного кольору обробки меблів може бути використаний для видалення таких подряпин. Після застосування, зайвий віск можна видалити чимось на зразок кредитної картки. Коли область повністю висохла, нанесений віск може бути відшліфований.

Ремонт меблів, вибоїни.

При ремонті меблів листяних порід з глибокими вибоїнами потрібно трохи більше роботи, так як пошкоджену ділянку повинен спочатку бути заповнений дерев'яним наповнювачем або шпаклівкою, це може зайняти 3 дні, потім цю ділянку меблів потрібно ретельно відшліфувати заодно з неушкодженою областю меблів листяних пір д. Заповнена область повинна бути очищена від пилу або залишків, а потім полірується воском, щоб повністю відновити область.

Ремонт меблів, пошкодження водою.

Збитки, заподіяні водою може створити ряд проблем при ремонті меблів з листяних порід. Найчастіше, білі плями, кільця можуть утворюватися і закріпитися на деревині. Якщо віск для меблів не в змозі видалити ці плями від води, розчин етанолу і подальша поліровка може зробити цю роботу. Якщо подальші спроби зазнають невдачі, деревина повинна бути знову повністю оброблена з метою відновлення його природного вигляду. Якщо чорні плями або кільця не видаляються з дубових меблів, потрібно поступово видаляти верхній шар деревини, до тих пір, поки плями не буде видно, а потім знову обробити меблі (шліфування, лакування …).

Ремонт меблів, вм'ятини.

Цікаво, що робити, при ремонті меблів листяних порід, щоб видалити вм'ятину в дубових меблів. Потрібно застосовувати воду дозволяючи деревині поглинати її, мета цього в тому, щоб локалізувати природний процес розширення деревини.  

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 30
Введіть капчу*