Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Провінційна класика: 5 відмінних рис інтер'єру в стилі гранж

Основні риси , що відрізняють стиль гранж - це невигадлива простота, наліт європейської елегантності і максимум затишку. Зародилося це напрям у французьких провінціях 19 століття. Втомившись від хитромудрої ліпнини стель, багатого оздоблення та іншої невиправданої розкоші в інтер'єрі, французькі багатії стали облаштовувати свої заміські будинки практично і без зайвого лоску. Звідси і пішов стиль гранж. Від французького стилю прованс він відрізняється відсутністю нарочито сільської тематики.

1. Інтер'єр в стилі гранж – це довговічність, простота і практичність укупі з відомою респектабельністю. Матеріали і декор приміщення тут не « одномоментні », а зроблені на століття. В обробці стін і стель вітаються натуральні матеріали. Кам'яна кладка стін, дерев'яна обшивка стель і дерев'яні балки, а також оштукатурена цегла і річкова галька світлих тонів – це основні матеріали стилю гранж. На підлозі допускається плитка нейтральних світлих тонів або дерев'яні панелі. Ви не побачите тут ліпнини, позолоти і інших химерних речей. Купити меблі в Кам'янець-Подільському можна в нашому магазині.

2. Оскільки заміське життя передбачає неспішні посиденьки з друзями за чашкою чаю, то наявність в будинку затишних низьких диванів на гнутих ніжках, плетених стільців і столиків тикового дерева просто необхідно. Меблі в стилі гранж практична, але в той же час елегантна і лаконічна. Меблі з відбитками часу, наприклад, шафа з потьмянілими металевими ручками, потертий і потрісканий дерев'яний комод якнайкраще впишеться в простір.

3. Важкі лампи, що висять на ланцюгах під стелями, бронзові світильники, старовинні торшери, безліч картин і сімейних фотографій на стінах, велика кількість книг, гравюри, а також велика кількість садових рослин внесуть до приміщення ноту затишку. Як декор вітаються вироби з натуральних матеріалів, штучно зістарені, з ефектом патини або кракелюра.

4. Текстилю в інтер'єрі стилю гранж багато. Оббиті бавовною дивани та пуфи, лляні фіранки високої якості, плетені килимки, тканинні абажури, затишні диванні подушечки з ситцю обов'язкові в інтер'єрі гранж.

5. Колірна гамма стилю гранж досить аскетична. Сірі, коричневі, цегляні і білі тони складають колірну гамму даного стилю. Яскравість інтер'єру додадуть свіжі зелені рослини і текстиль досить насичених тонів: синіх, жовтих, бузкових, блакитних.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
18 + ? = 28
Введіть капчу*