Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Переваги кухонного кутового дивана

Замислюючись над інтер'єром кухні, багато господинь стикаються з труднощами розміщення усі необхідні меблі на порівняно невеликій площі. Саме в цьому випадку на виручку і приходить кутовий кухонний диван. Цей предмет м'яких меблів в силах вирішити відразу кілька проблем завдяки своїй зручній конфігурації. У чому ж його переваги?

Зонування простору кухні

Для цієї мети кутовий кухонний диван підходить ідеально. Розділивши площа приміщення на два сектори, можна один з них використовувати виключно для приготування їжі, а в іншому створити щось на зразок вітальні, де за чашкою кави зручно почитати газету або подивитися телевізор. Таким чином, навіть невелике приміщення буде виконувати відразу дві функції.

Вирішення проблеми з посадочними місцями

Вибираючи диван для малогабаритної кухні, багато хто цінує в кутових конструкціях саме велика кількість посадочних місць при порівняно маленькій займаної площі. Дійсно, кутовий кухонний диван в силах без особливих зусиль розмістити відразу шістьох людей. Навряд чи вдасться комфортно розсадити така ж кількість гостей на табуретках. Та й в плані зручності сидіння м'який диван явно виграє.

Додаткове спальне місце

Більшість кутових диванів легко можна розкласти, перетворивши в просторе спальне місце, на якому вільно поміщаються двоє осіб. Це може стати в нагоді, якщо гості ненавмисно припізнилися і вирішать залишитися на ніч. Різноманітність конструкцій дозволяє вибрати кутовий диван для кухні будь-якої площі.

Наявність додаткового функціоналу

Багато виробників доповнюють кухонні кутові дивани функціональними елементами, що дозволяють вирішити проблему зберігання різних дрібних речей. Наприклад, в нижньому ящику зручно скласти рушники та серветки, свіжі скатертини, журнали з кулінарними рецептами. Це значно полегшує життя, адже багато хто з цих предметів важко впорядковано розмістити на увазі. Таким чином, кухонний кутовий диван — це ще і функціонально.

Створення нових можливостей для декорування кухні

Можна придбати кухонний диван з відсутнім кутовим блоком. Таким чином можна не тільки заощадити місце, але і проявити фантазію, поставивши в кут підлогову вазу з квітами або оригінальний світильник. Можна просто розташувати там невеличкий столик з чайним сервізом. Все залежить від стилю всієї кухні і переваг господарів.

Дуже практичні в догляді моделі, оббиті шкірзамінником. Вони не марки і відмінно виглядають. Кухонні дивани з тканинної оббивкою часто оснащені знімними чохлами, які зручно знімаються і перуться в звичайній пральній машині.

Сьогодні підібрати гідну модель кухонного кутового дивана можна під будь-який стиль і інтер'єр. Великий вибір кольору оббивки і матеріалу виготовлення каркаса дозволяє поєднувати цю м'які меблі з будь-яким дизайном кухні.  

Купити кутовий диван в Полтаві можна в нашому магазині.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
19 + ? = 20
Введіть капчу*