Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Практичні дизайнерські рішення для інтер'єру лоджії

Головною особливістю лоджії як приміщення в житловій квартирі є обмеженість простору, що обумовлює і певні особливості процесу вибору меблів для цієї частини квартири або будинку. Меблі для лоджії повинна бути компактною, а ще краще складаний. Купити меблі інтернет можна на нашому сайті. Доброю ідеєю облаштування лоджії можна вважати прагнення створити затишний компактний куточок для усамітнення. Зробити це можна шляхом утеплення підлоги, оббивки стін дерев'яними рейками, купівлею і установкою плетених меблів.   Також обов'язково знадобляться торшери або бра для комфортного освітлення приміщення вночі.

Інтер'єр лоджії важко уявити без різних квіткових композицій. Хорошим варіантом є в'юнкі рослини, які в поєднанні з щільними шторами створять хороший захист від жарких променів сонця. Не варто забувати, що лоджія-балкон здатна також досить успішно виконувати роль місця для зберігання побутових предметів, які часто використовуються, але не знаходять зручного розташування на кухні або в житлових кімнатах. Для цього знадобляться практичні шафки з безліччю полиць, які цілком реально можна зробити і власноруч. Найоптимальнішим місцем для розміщення шафи на балконі дизайнери вважають його торцеву частину. Такі шафи досить об'ємні і здатні заховати від цікавих очей все що завгодно: і побутову техніку, і старі непотрібні речі, і дитячі іграшки, і рибальські вудки і т.д. Не можна забути про обладнання балкона пристроями для сушіння випраної білизни.

Самим практичним варіантом буде обладнання балкона-лоджії традиційним постійним пристосуванням, яке передбачає розтяжку міцної мотузки вздовж всього приміщення. Ще одна роль, яку досить успішно здатна виконати лоджія – це виконання функцій робочого кабінету. Для цього попередньо знадобиться засклити балкон, добротно утеплити стіни і підлогу, встановити гарне освітлення і купити зручний для роботи письмовий стіл, який поміститься в доступному просторі.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
2 + ? = 11
Введіть капчу*