Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Підібрати диван - як підібрати колір, механізм дивана

диван барон

Для того щоб комфортно відпочити, розслабитися, обговорити з домочадцями свіжі новини найкраще підійде красивий добротний диван . Бажана функціональність дивана, місце його розташування, наявність вільного простору – всі ці критерії обумовлюють переваги у виборі розміру, дизайну і моделі.


Функції дивана.
В залежності від побажань і необхідності можна придбати кутовий , прямий або розкладний диван .   У невеликі кімнати і приміщення добре впишеться компактний диванчик для затишного проведення часу зі своєю другою половинкою.   Для любителів великих компаній краще підійде зручний кутовий диван .

Розкладний диван може трансформуватися за допомогою механізмів диванів різних видів, наприклад, таких як єврокнижка, дельфін, акордеон , а також за допомогою механізму викочування. При виборі такого дивана варто перевірити надійність механізму трансформації і випробувати його в справі.


Зовнішній та внутрішній вигляд дивана .
Зсередини диван повинен бути виконаний з дерева високої якості. Бажано відсутність сучків і зазубрин. Диван, каркас якого виготовлений з неякісної деревини, після тривалого періоду.

Велику увагу слід приділити і оббивці дивана. Текстура, колір, матеріал – все має значення. Чи будуть чохли знімні для зручної прання чи ні, чи підійде шкіра як оббивної матеріал , необхідно вирішувати з урахуванням наявності домашніх тварин і маленьких дітей. Орієнтуватися треба також і на фінансові можливості, так як спектр моделей, представлених в одному дизайнерському ключі, але виконаних різними оббивну текстурами, в даний час величезний.

Володіючи достатніми знаннями про способи і методи виготовлення м'яких меблів , її видах і конструкціях, можна бути впевненим у правильному виборі предмета інтер'єру, який доставить тільки позитивні емоції і згодом не розчарує власником новенького го дивана або розкішної ліжка.

Коментарі
Светлана Севастополь
спасибо за статью.Вы как всегда помогаете определиться в выборе мебели нам. В понедельник прийдем с мужем за Кингом..
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
38 + ? = 44
Введіть капчу*