Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Наші надійні друзі та партнери!

   меблі севастополь

Компанія « Меблі 7я » представляє Вашій увазі своїх вірних і друзів і партнерів, які стали невід'ємною частиною нашої організації.

Зараз складно уявити собі роботу компанії « Меблі 7я » без свого ексклюзивного постачальника – фабрики Меблі Для Вашої Сім'ї (МВС) , яка за багато років плідної співпраці довела свій професіоналізм і високу якість виробленої продукції. Фабрика знаходиться в місті Харків і займається виробництвом м'яких і корпусних меблів різних стилів і функціональних призначень. завдяки професійному підходу до роботи, сплачений колективу і застосування передових технологій у виробництві, фабрика МВС   випускає вироби високої якості, при цьому ціна на них нижче, ніж у конкурентів. Наприклад, серійні моделі шаф-купе МВС значно обіграють в ціні своїх конкурентів при конкурентному якості. Дивани МВС дуже полюбилися нашим клієнтам і стали вірними зберігачами затишку і комфорту в безлічі будинків. Гарантія на продукцію фабрики становить 3 роки!

Мережа магазинів LA FAMILIA – наш поки молодий, але дуже амбітний і стильний друг і партнер! Магазини з цією назвою продають європейську меблі найвищої якості, вже сформувала   репутацію в багатьох країнах, як Європи, так і СНД. Продукція від LA FAMILIA відрізняється особливим шармом і стилем – це меблі , яка служить довгі роки і не виходить з моди! Можна сказати, що такі меблі передається у спадок з покоління в покоління. Зараз магазини мережі перебувають в Харкові і Києві, в найближчих планах розширення географії та відкриття нових магазинів в інших містах.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
44 + ? = 48
Введіть капчу*