Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Дрібниць в інтер'єрі не буває: облаштовуємо міні-бар, оформляємо підвіконня

Кожному хочеться жити в такому будинку, який близький до досконалості. Щоб збулася мрія, потрібно приділити увагу всім деталям. Дизайнери продумують форму предметів інтер'єру, їх розташування. Рекомендації стосуються також вибору колірної гами, словом, гармонізується простір різними способами.

Поговоримо про міні-барі

Господар будинку прагне до того, щоб все необхідне було під рукою. Саме цю мету переслідує домашній міні-бар. Щоб запас пляшок з алкогольними і неалкогольні напої не заважав в побуті, обладнають спеціальне місце. Таким чином, зручність цілком може органічно поєднуватися з естетичністю. Досвідчені фахівці пропонують різні конструкції міні-барів. Цілком можливо, ідея буде полягати в акцентуванні уваги при створенні інтер'єру саме на меблів . Якщо сховище для пляшок не дотягує до прикраси кімнати, його можна заховати від сторонніх очей. Варіанти – найрізноманітніші: ніша дивана ; порожній куточок; частина шафи.

Виробники випускають не тільки спеціальні столики. Ефектно виглядають стійки, для яких використовується різний матеріал, наприклад, добротна деревина. Фундаментально виглядає мармур. Для малогабаритної квартири доречними будуть полки-підвіски, які зекономлять в кімнаті місце. Цю ж мету переслідують настінні полички. Міні-бар - особливий предмет меблів, так як на нього нерідко звертають увагу гості.

Любителі стилю ретро не можуть відмовити собі в задоволенні замовити саме такі меблі. Разом з тим, вона не повинна виділятися на загальному тлі. Відповідність стилю всієї квартири (будинку) - обов'язкова умова. А трансформер хороший своєю багатофункціональністю. Незалежно від того, який варіант обраний, колірна гамма повинна гармонізувати із загальним стилістичним рішенням інтер'єру.

Чудо-підвіконня

На перший погляд може здатися, що підвіконня - звичайна деталь інтер'єру, якої не варто приділяти увагу. Якщо господар будинку думає саме так, він помиляється. Маленький шедевр нескладно зробити з будь-якої деталі, якщо докласти фантазію. А в будинку з нечисленними квадратними метрами підвіконня може виконувати додаткову функцію, наприклад, служити лавою. При цьому місце для сидіння виходить досить зручним.

Проблема - у виборі матеріалу, так як передбачається достатня міцність лавки. Врахуйте також, що не обійтися без нормальної глибини сидіння (як мінімум, 30 см). Коли в квартирі вистачає місць для сидіння, в деяких випадках не завадить стільниця. Не робіть спеціальну площину на кухні, і ви заощадите простір. Як матеріал використовують: натуральний камінь; ДСП; композитний матеріал. Для людини з фантазією практично не існує неможливого. Припустимо, вам ніде поставити робочий стіл. Замість дорогих меблів з цією метою пристосовують підвіконня. В інших варіантах виходить ліжко. А в зручному комоді зберігають речі. Словом, є маса оригінальних рішень, які зроблять будинок більш затишним і красивим.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 17
Введіть капчу*