Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Меблі під стелею

Меблі під стелею

 купити меблі севастополь

Пропонуємо ще кілька вартісних ідей від творців меблів, що мають на меті впроваджувати цікаві способи оптимізації домашнього простору і раціонального розташування в ньому предметів інтер'єру.

Потужна економія такого потрібного простору будинку - є основною метою вчених розробників. Грунт економії:   встановлення на стелі ліжка, дивана або шафи, вбудовані в стелю спеціально сконструйовані предмети інтер'єру.

Один із прикладів - ліжко в денний час або коли в ньому немає потреби,   піднімається під стелю. Такий "літаючої ліжком", яка переконливо заощадить площа внизу - двометрова платформа. Одна   сторона супер ліжка закріплена на вертикальних рейках, по яких і переміщається, а 2-я - на смугах з тканини до яких через блокову систему прикріплені противаги (приховані).

Такі ложа виготовляють різної ширини, в основному це 120см, 140см і 160см. Цього типу інтер'єрний предмет можна розмістити в будь-якому   приміщенні, оскільки він прикріплений до стелі а коли платформа піднята, то вона не дуже нижче стелі, всього - 35-40см.

Цю феєричну ідею з підвішеному меблями можна реалізовувати не тільки щодо ліжок, їй піддадуться шафи , столи , тумбочки та інші габаритні предмети інтер'єру.

Добирання до речей, які Ви поклали в цю" літа ющую " меблі не є трудомісткою справою. Вам не потрібні підставки або сходи, щоб дістатися до неї, адже ці "літуни" можна перемістити на необхідну   висоту, тут на допомогу поспішає сучасний електродвигун. Елементарний доступ до речей - досить одне натискання кнопки і антресоль або інші меблі опуститься настільки, наскільки потрібно.

В офісному приміщенні, ліфт-антресоль це непоганий меблевий варіант щоб використовувати його,   як шафа для важливих документів. У ванній - замінник контейнера для зберігання хімзасобів. У дитячій – відмінний,   книжкова шафа. Кухня, тут "літаюча меблі" - це величезна обідня зона (все непотрібне в даний час - високо).

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
42 + ? = 48
Введіть капчу*