Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Колоніальні меблі. Частина 1.

купити колоніальну меблі

Колоніальні меблі. Частина 1.

В сімнадцятому і вісімнадцятому столітті в Новій Англії, і далі на південь вздовж східного узбережжя, що переважають колонізатори говорили англійською мовою. У долині Гудзона стали голландці, а шведи і німці оселилися в частині Пенсільванії. Виробництво було місцевим, в основному утилітарне, і негайно з'являлися: табурети, лавки, столики й комоди з висувними ящиками . Меблеве будівництво було просто, середньовічним, і на основі декількох інструментів. Отримані форми були масивні, квадратні, і в основному без орнаменту, для випадкового повороту, щоб підкреслити ноги, сходинки, носилки, і спини. Мала різьблення, називається "Kerbschnitt", формується геометричними смугами, листям на деяких рівнинних районах. Пізніше в сімнадцятому столітті, Kerbschnitt стали більш складними. У всіх колоніях, стільці з прямими спинками і пік були звичайною справою, і нові декоративні елементи знайшли широке визнання. Уточнення і останній тип прийшли від метрополії і були доступні в дуже обмеженому обсязі для тих, хто може собі це дозволити. Карвер стілець, яким присвоєно почесне звання першого губернатора Плімута, є прикладом.

У той час американська колоніальна меблі була чітко функціональної, часто служила більше однієї мети, проста по конструкції, і важка на вигляд. Було просто використовувати форми епохи Відродження давно застарілі в Європі. Це було бароко, декоративні елементи, які підкреслювала різьблення. Як і в Європі, стиль бароко прийшов в декількох варіаціях.

При збільшенні багатства колоній на півдні, став великим попит на якісні меблі. Різноманітність корінних м'яких і листяних порід, таких як сосна, береза, клен, дуб, гікорі, а потім і волоського горіха були легко доступні для колоніальних меблів майстрів. З кожної човном прибували нові форми меблів, в тому числі очеретяних спинок і шкіряних спинок стільця, а також м'якими стільцями, більш відомих як кріслах. Серед нових творів корисної меблів були високі годинник, високі комоди з висувними ящиками і ящики для зберігання. Меблі часто назвали в честь області її виробництва, таких як Хартфорд скриню, Коннектикут або Хедлі скриню штат Массачусетс, або була дана широка основа стилю чіткості, як відновлення або Вільям і Мері-пізніші вчені. Конструктивні особливості включені в тонкі ящикові прокладки; ластівчин хвіст в будівництво; шпон з волоського горіха; fruitwoods, такі як персик, яблуко і вишня; і переслідували латунь - кріплення замість заліза і дерев'яних ручок.   Сьогодні купити меблі в стилі колоніальному, можна без будь-яких ускладнень в інтернеті.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
35 + ? = 41
Введіть капчу*