Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як вибрати ідеальний диван-ліжко для сну? Звертаємо увагу на важливі деталі

Диван-ліжко для щоденного сну повинен витримувати будь-які навантаження. Важливо не помилитися у виборі, адже кожна модель має свої особливості, різну будову розкладного механізму.

Меблі, яка використовується за призначенням, здатна прослужити багато років. Диван-ліжко , який не розрахований на щоденне розкладання, швидше вийде з ладу, якщо не дотримуватися правил його експлуатації. Щоб купити модель, яку можна розкладати скільки завгодно, врахуйте декілька чинників.

Вартість

Якість товару багато в чому залежить від його вартості. Спочатку потрібно підготувати себе до того, що хороший диван, на якому можна буде і спати, і відпочивати, обійдеться недешево.

Виробник

На відміну від імпортних виробників, вітчизняний ринок пропонує покупцям розкладні дивани , розраховані на великі навантаження. Меблі для відпочинку імпортного виробництва не завжди розрахована на часту експлуатацію, оскільки переважно служить декоративним елементом або місцем для відпочинку гостей.

Матрац

Якщо ви збираєтеся спати на дивані, обов'язково подбайте про якісний матраці . Сидіння не забезпечує рівномірну жорсткість, адже в якомусь місці воно зношується сильніше і наповнювач дає усадку. Ваш сон перетвориться в процес перевертання з боку на бік, а на ранок з'являться неприємні відчуття в хребті. Диван, призначений для сну, повинен бути з ортопедичним матрацом, який зможе правильно фіксувати положення спини і шиї. Ідеальні моделі, що володіють такими показниками – це варіанти на базі розкладачки.

Не вибирайте тонкий матрац з пінополіуретану, тому що у нього буде лише один плюс – дешевизна. Такий варіант швидко просідає, ніж кардинально відрізняється від пружинного. Звертайте увагу на ортопедичні матраци, які мають товщину не менше 10-12 см.

Опора під матрац

Диван-ліжко для щоденного використання повинен витримувати тиск ваги людини. Для цього є моделі зі спеціальними ламелевая каркасами під матрац. Вони виготовляються з букової або березової фанери, яка має вигнуту форму і надає ортопедичний ефект.

Доповнення

Диван для сну припускає наявність білизняного ящика, куди можна буде ховати постіль. Саме білизняний ящик допоможе дізнатися, з якого матеріалу виготовлений каркас ліжка (оргаліт, ДСП, фанера або деревина).

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
32 + ? = 35
Введіть капчу*