Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як судити якість в меблів з дерева

Як судити якість в меблів з дерева

 меблі ялта

Дуже неважко судити про якість в дерев'яних меблів, і вам не потрібно ставати меблевим експертом, щоб зробити так. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на матеріал, будівництво меблеве та меблеву обробку, а при цьому   не поспішайте. Це може також допомогти, щоб ознайомитися з деякими умовами дерев'яних меблів.

Дерево - джерело

Ваша меблі виготовлені з різних порід дерева, які можуть бути класифіковані як тверді, м'які, або породи інженерії. Вид деревини, що використовують, є одним з факторів, які визначають, наскільки довго меблі (диван або ліжко) буде служити, і як вона буде "розвиватися" з віком.

Загалом, правильна якісні меблі ( купе - шафа, комод ) зроблена з твердого виду дерева, яка виходить від   дерев з листям - це дуб, кленове дерево, масив   червоного дерева, тик, горіхове дерево, вишня і береза. Дерево меблеве сушили на повітрі і потім сушили за допомогою печі, для видалення всієї вологи.

Дерева хвойні - сосна або ялина відомі як м'яка деревина. Є хороша якісна меблі в цих лісах також, але такий вид схильний до появи подряпин і вм'ятин - вони вимагають більше турботи.

Будівництво

Шматок ( стіл, стілець, шафа ) що будується з дерева може сприяти своєю красою, функціональністю, так довго, як це буде тривати.

Паз, шип і   хвости ласточкини   є двома з найстаріших способів воєдино скріпити меблі, а також зробити   найсильніші і найбільш перспективні меблеві з'єднання. Хороші з'єднання можуть також мати частину дюбелів або шурупів, але ніколи не будуть зшивати.

Шукайте блоки кутові - вони додадуть міцності ну і стійкості предметів інтер'єру. Це не видно зовні, а болт - по обидва боки внутрішніх кутів меблів.

Хороша якість столу або комода може мати пилові панелі або дуже тонкі аркуші з дерева на меблевих ящиках або на стільці. Це зробить їх конструкцію сильніше структурно, і не дозволяє частинкам пилу з вулиці або будь-який інший пилу руйнувати меблі.

Панелі - перед стіною що зазвичай кріпляться гвинтами, щоб забезпечити бічну стійкість. Спинки і приховані частини - гладко відшліфовані і добре обладнані. Це є важливою особливістю, як тільки добре побудована меблі має ці деталі.  

Ящики повинні добре вписуються і мати властивість ковзає, а це дозволить   переміщати ящик в корпус і з   станції. Вони також матимуть зупинки, щоб запобігти   від витягування ящика з корпусу або його падіння. Glides в меблів офісної - столи для роботи , шафи в офіс і комп'ютерні шафи - тут важлива функціональна частина.

Тест на вироби - качайте або рухайте тестируемой частиною. Ця частина не повинна скрипіти або сильно розгойдуватися. Перевірте, якщо ця частина меблів на рівні з підлогою.

Оздоблення

Дерев'яні меблі - її якість також має мати хороший кінець. Шліфування, фарбування і оздоблення є частиною процесу, і відсутність турботи в будь-якому з цих меблевих етапів творіння, може вплинути на загальну якість штуки меблів.

Шліфування предметів меблів - величезний крок у процесі обробки, і правильний стіл буде гладким, так що, коли ви запускаєте руку на нього не буде жодних грубих ділянок . Неправильно відшліфовані текстури деревини будуть, також виробляти погані результати, а це - темні лінії на столі або подряпини по всій меблевої поверхні,   дерево не буде рівномірно виділяти пляма. Огляньте обробку меблів з різних точок зору, щоб перевірити на розлучення або дрібні подряпини.

Гарне дерев'яне пляма додає природної краси дерева і додає   лісової   колір і характер   ліси. Це може зробити щоб один тип дерева виглядав як інший, або зробити щоб різні "лісу для меблів" виглядали однаково.

Оздоблення дерев'яних меблів варіюється від глянсової обробки до матового дерева. Висока якість обробки - атласною - гладка   без шорсткостей, порошинок, або бульбашок поверхню меблів.

 

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
12 + ? = 22
Введіть капчу*