Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як правильно вибрати диван?

 

Сьогодні, в епоху інтернету і   телебачення, диван є важливим предметом меблів та інтер'єру для будь-якої сім'ї. Купівля нового дивана передбачає   великі фінансові витрати, так що кожен покупець безперечно хоче, щоб його гроші були витрачені не даремно. Диван є значним   доповненням до будь-якій кімнаті, тому дуже важливо знайти відповідний не тільки стилю вашого інтер'єру, але і якісно виготовлений. Нижче ми наведемо ряд рекомендацій, які допоможуть вам зробити правильний вибір.  

Інструкції:  

Перед покупкою дивана , рекомендуємо виміряти простір, де ви плануєте поставити його. При покупці кутового дивана великих розмірів, необхідно виміряти дверний отвір, для того, щоб переконатися в тому, що диван можна буде занести в приміщення.  

Для надійності, потрібно вибирати диван з каркасом з деревини   листяних дерев, яка повинна бути витримана і добре висушена. Переконайтеся, що каркас надійно закріплений. Крім того, якщо ви купуєте диван з висувним механізмом - розкладіть ліжко в магазині, щоб побачити, наскільки надійно і добре   працює механізм розкладки , і перевірте матрац для комфорту.  

Дивані подушки визначають комфорт дивана . Недорога альтернатива   наповнення натуральним гусячим пухом – наповнення з подрібненого пінополіуретану або холлофайбера, дозволить вам заощадити і підібрати подушки потрібного розміру і високого рівня комфорту.  

Думайте заздалегідь підбираючи колір дивана . Це велика фінансова витрата, і якщо ви плануєте переміщати диван в різні приміщення – виберіть самий нейтральний колір, який можна використовувати в поєднанні з будь-яким декором. Ви, безсумнівно, можете урізноманітнити колірну гаму за допомогою декоративних подушок.  

сьогодні можна купити диван в самих різних тканинах, в тому числі шкірі, яку легко чистити. Підберіть тканину, яка максимально буде підходити для вас функціонально, і майте на увазі, що є багато моделей   диванів, оснащених чохлами, які легко знімаються, що зручно для прання або хімчистки.

Але і це ще не все. Дивани відрізняються не тільки дизайном, оббивним матеріалом або матеріалом каркаса і наповнення. При виборі дивана варто приділяти особливу увагу механізму розкладки, так як саме від нього залежить призначення тієї чи іншої моделі дивана.

Вибір дивана з урахуванням механізму трансформації

Для того, щоб правильно підібрати диван, потрібно визначитися з тим, на яке спальне місце Ви розраховуєте, як часто Ви будете використовувати диван і чи потрібен Вам ящик для білизни , так як в деяких механізмах його установка просто неможлива.

Якщо Ви шукайте диван для щоденного сну , з рівним і великим спальним місцем, то Вам підійдуть дивани з таким механізмом розкладки як книжка, єврокнижка, тік-так, акордеон, викочування, дельфін або клік-кляк . Всі ці механізми мають досить просту конструкцію і надійні навіть при їх регулярному використанні. Якщо диван має такий механізм трансформації як американська, французька або італійська розкладачка – цей диван краще використовувати в разі потреби або при прийомі гостей.

Також варто подумати над тим, для кого Ви вибираєте диван. Наприклад,     розкласти диван з механізмом клік-кляк дитині буде дуже незручно, але подібний диван стане оптимальним варіантом, якщо в кімнаті трохи вільного місця, так як в складеному вигляді він дуже компактний. І ще одна безсумнівна перевага &ndash це можливість його трансформації в положення сидячи, напівсидячи або напівлежачи і положення лежачи.

Також візьміть до уваги і той факт, що не всі дивани можуть мати короб для білизни , тому якщо Ви розраховуєте отримати додаткове місце для подушок і ковдр, відмовтеся від дивана з американської чи французької розкладачкою .

Ще один момент, на який варто звернути увагу – це покриття вашого статі, так як якщо у Вас в квартирі новий паркет або килим з високим ворсом, то в процесі розкладання дивана Ви можете його пошкодити. Тому краще вибирати механізм, який не має викатних роликів, а при розкладанні акуратно ставиться на ніжки.

І останнє – якийсь б диван Ви не обрали, ми сподіваємося що він буде найкращим і прослужить Вам довгі роки. Інтернет магазин « Меблі 7я » пропонує широкий асортимент прямих і кутових диванів як власного виробництва, так і провідних виробників м'яких меблів України, Польщі та Росії. Компанія « Меблі 7я » – це завжди висока якість і кращі ціни   м'яких меблів для дому.


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
35 + ? = 36
Введіть капчу*