Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

За останні 30 порад про те, як доглянути за кухонними меблями (частина друга)

За останні 30 порад про те, як доглянути за кухонними меблями (частина друга)

Догляд за кухонними меблями

Раніше ми розписували - кухня повинна бути   практичною, але   естетично виглядати, тому кухонні меблі, нерідко прикрашена крихкими матеріалами, такими, як фаянс, скло і порцеляна. А крихкість матеріалу не є його найкращою характеристикою, це означає, що догляд за цими поверхнями є кілька особливим. Не ставте на такі делікатні покриття важких предметів, які виготовлені з твердих матеріалів, навіть не наближайтеся з цими предметами до порцеляновим і скляним поверхням, адже твердий і важкий предмет може їх пошкодити, а впавши   з висоти 1см-розіб'є не дешево поверхню. Для чищення тендітних поверхонь кухні використовуйте спеціальні засоби, які мають абразивні властивості. А ганчірку для чищення керамічних деталей кухні вибирайте без металевої стружки.

догляд за кухнею - значить не тільки догляд за   "Деревом" (кухонні куточки, столи і стільці , шафи ...), іноді потрібно очистити і кухонну техніку, тоді керуйтеся тільки спеціальним керівництвом, яке часто додають до техніки.

Знаючі люди радять періодично, особливо після тривалого користування кухонними меблями, "дотягувати" нарізні сполучення, регулювати петлі, змащувати ковзаючі елементи. Такий догляд - легкий догляд, однак збереже ваші кухонні куточки,   столи і стільці.

Також кухонні меблі може змінювати свою красу в гіршу сторону, якщо на тривалий період залишати відкритими двері, нагрітої до високої температури, духовки. А чистити її елементи, радять, тільки тоді, як духовка охолола, не раніше.

Красу вашої кухонних меблів (а також ваш настрій) збереже і потужна вентиляція - важлива частина кухонного приміщення.

Вам може здатися, що пошкодження частин кухонних меблів (шаф, столів, кухонних ящиків)   незначні, але їх потрібно терміново усунути (звичайно якщо це можливо). Велике - наслідок малого - це   і до меблів відноситься.

Прямі сонячні промені - ворог кухонних поверхонь, адже їх колір часто « вигорає ».

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 18
Введіть капчу*