Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

За останні 30 порад про те, як доглянути за кухонними меблями (частина третя)

За останні 30 порад про те, як доглянути за кухонними меблями (частина третя)

 Чистка кухонних меблів

відчищати меблі для кухні содою,   спецзасобами основною складовою яких є абразивні матеріали, терти шкіряною ганчіркою можна, тільки якщо   ці матеріали не зашкодять поверхню.  

Важливою є і температура в кухонному приміщенні, вона також впливає на кухонні куточки, шафи, столи і стільці, тому повинна бути в цьому діапазоні: 10 - 28 градусів Цельсія .  

А коли в кухонному приміщенні температура низька і з цим нічого не зробиш, вихід такий - всі кухонні меблі (кухонні шафи, столи, стільці, куточки) повинна бути, пров одически, протертою з допомогою м'якої і сухої ганчірки (протирати потрібно зовні і всередині).  

Зменшити кількість налипання жиру на кухонних поверхнях можна, якщо серйозно поставитися до очисників повітря і правильно обчислити потужність і конструкцію витяжки, тоді жировий прошарок на кухонних меблів не буде так скоро наростати (слабкий мильний розчин, також   Вам в допомогу).  

Щоб уберегти кухонні поверхні, виготовлені з" нержавійки ", рекомендований догляд за ними повинен включати в себе не тільки очищення але і нанесення на ці поверхні шару з водовідштовхувальними властивостями, це - додатковий захист, яку можна отримати за допомогою спецзасобів.  

Бензин, спирт, ацетон різного роду розчинники - вороги кухонних поверхонь, собенно делікатних і дорогих. Вони не тільки "вб'ють" естетичність поверхонь а й зашкодять структуру меблів. Допускати попадання таких ворогів на кухонні меблі - неприпустимо. Однак буває всяке, коли ці "руйнівники" і потрапили на меблі - невідкладно прикладіть суху тканину, яка зможе їх увібрати.  

Часто кухонні меблі прикрашають штучним каменем, доглядати за яким (чистити) потрібно з допомогою м'якого абразивного засобу - "абразивного молочка". А коли на такий декор потраплять різного роду розчинники - невідкладно промийте його великою кількістю води.

Лаковані і поліровані поверхні кухонних меблів" бажають "регулярного догляду за собою. Періодично протирайте ці кухонні поверхні сухим і м'яким шматком повсті, плюшу і лише іноді використовуйте спецзасоби. Протирання вологою або мокрою тканиною зруйнує блиск лакованих поверхонь кухонних меблів.  

Цікаві поверхні кухонних мийок, які виготовлені з каменю (штучного). Їх сильною стороною є можливість реставрації. При механічному пошкодженні таких поверхонь - візьміть "наждачку" і відшліфуйте пошкоджене місце, якщо покриття - глянцеве, використовуйте шліфувальну машину (5хв. Роботи).

Коли через кілька років користування кухонними меблями, ви відчуєте не дуже приємний запах (часто сморід), прийдешньої з кухонних шаф, візьміть шматок тканини, змоченою в легкому розчині марганцю і протріть нею шафи. Після того, як поверхня висохне, запах повинен зникнути.

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
36 + ? = 42
Введіть капчу*