Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Art Deco (артдеко)

купити меблі арт деко севастополь

Декоративний стиль, відомий як Art Deco, здобув велику ступінь популярності в період 20- 40-х   роках. Його популярність була найбільшою в європейських державах десь в 1920-ті, за океаном -в 1930-их. Це було чудове вплив на меблі того часу, а також на образотворче мистецтво, одяг, ювелірні вироби, і кіно. Art Deco меблі часто використовує "архітектурні" лінії і криві.

Термін" Art Deco "відомий від 1925 з   експозиції французького декоративного мистецтва в Le Musee   Багато американських архітектори і меблевики були присутні на показі і це було потужне вплив на створення широкого руху Art Deco в Штатах. Art Deco стилі архітектурні та меблеві були добре збережені в Америці.

Art Deco меблі , характеризується використанням таких матеріалів, як" нержавейка "і алюміній. Лак і інкрустацію, також мають чільне місце в ART стилі меблів. Раніше використання екзотичних тканин, таких як акуляча шкіра і зебр можна було часто зустріти, хоча   вартість цих матеріалів була солідно високою, і ця чудова арт меблі, не була в середньому будинку або офісі. Темні, екзотичні   дерева потужно виступають в стилі ART меблів. Є купа прикладів, що показують разючу використання   комбінації з рожевого дерева, чорного дерева, і червоного дерева.

Створення ART-деко стилю дуже просто, так як дозволяє ваша уява представити меблі в старому голлівудському фільмі. Сучасні і класичні лінії змішані з еклектичними предметами меблів - мистецтво творити   стиль ART модерн. Ваш ART-деко стиль може бути досягнуто змішуванням обтічної меблів з геометричними візерунками і приглушеними стінами з вкрапленнями шокуючого кольору. ART-деко це пошук, що балансує між класикою меблів і сучасним меблевим дизайном. Зробити це потрібно так, щоб святкували обидва меблевих стилю.

Влаштуйте секційний диван у вашій ар-деко вітальні. Це не тільки забезпечує область для розмови, але і являє собою потужний сучасний комфорт. Помістіть арт диван на тлі приглушених тонів стіни, такі як сірий, сірувато-бежевий або блідо-зелений, так що диван є зіркою   кімнати. Виберіть диван в сміливому, зухвалому кольорі або « посипте » його подушками з зображенням геофігур.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
2 + ? = 11
Введіть капчу*